• english
  • romana
  • françs
  • deutsch

Ultimele stiri


Esti candidat?

Completeaza formularul de aplicare acum!

» for CVro click here
» for CVen click here




Stiri prin e-mail


 E-mail-Adresse:


Publicitate

Job title : INGRIJIRE BATRANI ANGLIA (CARE ASSISTANT) - AZILE PRIVATE

Options
red cross
Domain of work - Health
Work place location - UK(Londra, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds)
Experience required - 0 luni
Work programme - 8 ore/zi, 5 zile/saptamana
Deadline for accepting candidates' CVs - 03/01/2014

REQUIREMENTS
No. of jobs/vacancies : 50
Languages required : Engleza (Intermediate)
Age required : 20 - 55 ani
Education level required :
Job description / responsabilities : La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc cu 75% mai putin!"

RESPONSABILITATI:

Inca din Ianuarie 2007, agentia Banca de joburi desfasoara cu succes programul Health Care Assistantta in ANGLIA. Proiectul a fost demarat odata cu intrarea Romaniei in UE, numarand in prezent peste 1200 de infirmieri plasati cu succes. Agentia noastra ofera un loc de munca persoanelor interesate chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja.

Datorita stransei colaborari cu agentia partenera din Marea Britanie numarul candidatilor plasati lunar este in continua crestere. Insa cel mai imbucurator lucru este feed -back-ul pozitiv pe care il primim de la candidatii plecati de-a lungul timpului, incepand de la vesti privind cresterile salariale si pana la promovarea acestora in functii de conducere.

Health Care Assistant (Infirmier) - Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA). Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stii ca, pentru a reusi sa ingrijesti persoane in varsta, ai nevoie de foarte multa rabdare si dedicare.

Pentru varstnici, chiar si lucrurile elementare devin dificile, cum ar fi servirea mesei, imbracatul, plimbarea sau igiena personala. Daca iti era usor sa te ingrijesti de un copil, tine cont de faptul ca un varstnic este mai greu de manevrat (daca ai de-aface cu o persoana imobilizata la pat sau care se misca mai greu) si mai temperamental.

O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil te poate ajuta sa treci peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta. Acest job presupune solicitarea ta si din punct de vedere emotional, asa ca este important sa te mentii stabil si sa nu te lasi intimidat.

Responsabilitatile Health Care Assistant-ului / Infirmierului:
- se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat,
- asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia,
- acordarea ingrijirilor igienice
- mobilizarea si transportul,
- supravegherea starii de sanatate,
- respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale,
- acordarea primului ajutor,
- gestionarea resurselor alocate,
- asigurarea conditiilor igienico-sanitare,
- completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc.
If the job requires any autorization / qualification, please mention :
Job requirement : CANDIDATUL IDEAL:

La acest program pot aplica persoanele care:

- au cunostinte de limba engleza la nivel cel putin conversational;
- nu au cazier judiciar;
- sunt clinic sanatoase atat fizic cat si psihic;
- nu este necesara experienta, dar constituie avantaj.
- nu este obligatoriu sa aveti calificare, dar constituie avantaj.
Work programme : 8 ore/zi, 5 zile/saptamana

OFFERS :
Salary / Wages : 6.08 GBP / Stunde
Duration of employment contract : 12 luni
Transport offered (from employee's country to the employer's country) : nein
Accomodation offered : ja
Meal provided : ja
The date when the employee should start work : 30/12/2013
Other advantages offered by employer : BENEFICII:

Conditiile de lucru:
Se lucreaza in azile private de batrani, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.

Salarizarea este de: 6,08 Lire Sterline / ora. Salarizare aproximativa: 972 - 1.728 Lire Sterline /luna, avand in vedere orele suplimentare si turele de noapte.
Numar de ore lucrate pe saptamana : minim 40 ore /saptamana, maxim 72 ore / saptamana.

Cazare:
Este identificata si pusa la dispozitie de angajator insa platita de candidat. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la aproximativ 200-250 Lire/ luna.
Plata chiriei se face saptamanal sau lunar, in functie de data primirii salariului.
Cazarea se face in camere individuale sau duble (doua persoane in camera ) in apropierea locului de munca.

Masa:
Este oferita gratuit de majoritatea angajatorilor in cadrul azilului odata cu mesele oferite celor rezidenti.

Locatii de munca:
Azilele de batrani sunt pe tot teritoriul ANGLIEI, dar cu preponderenta in imprejurimile Londrei, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool, etc.

Perioda contractului de munca:
Contractele de munca sunt pe o perioada de 12 luni si se prelungesc automat daca va doriti si dvs. acest lucru.
Plecarea in Anglia, la angajator, se face in maxim 3 saptamani, in functie de data la care sunteti disponibil/a.

Avantaje:

a) Dupa 12 luni de munca neintrerupta in Marea Britanie puteti obtine blue card-ul, care va dreptul sa lucrati fara restrictii in Marea Britanie, in orice domeniu.
b) Se lucreaza minim 40 ore / saptamana, deci se pot face multe ore suplimentare foarte bine platite. Multi dintre candidatii nostrii practic isi dubleaza astfel veniturile.
c) Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Marea Britanie si sa se realizeze pe plan profesional. Puteti opta fie sa faceti o cariera in acest domeniu medical deoarece dupa 12 luni salariul creste automat, iar pozitia dvs. poate sa creasca, fie dupa 12 luni odata cu obtinerea blue-card-ului sa va mutati in alt domeniu de activitate.

OTHER DETAILS :
Costuri program:

1. VARIANTA SELF-EMPLOYED:

A) Taxele catre agentie se platesc in doua rate, astfel:

- Tariful de evaluare a dosarului: 300 lei (inclusiv TVA) - se achita la data semnarii contractului de mediere. PROMOTIE: In perioada 2 -6 Decembrie 2013 se va plati doar 75 Lei, restul de 225 Lei se va plati din primul castig.

- Tariful de mediere - 360 Lire Sterline si se plateste la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program. PROMOTIE: In perioada 2 -6 Decembrie 2013 se va plati doar 90 Lire Sterline, restul de 270 Lire sterline se va plati din primul castig.

B) Bilet avion Romania - Anglia : ~ 220 - 270 Euro.

C) Alte costuri suportate de candidat:
- Bani de buzunar (pentru mancare): 150 Lire Sterline, necesari sederii in Anglia pe perioada cursurilor de pregatire, pentru o perioada de 2 saptamani, inaintea inceperii muncii la angajator. Cazarea pentru aceasta perioada se face la hotel si este gratuita, suportata de partenerul din Anglia.
D) Costul cursului de pregatire necesar candidatului pentru inceperea muncii (platit partenerului din Anglia):
- daca candidatul cunoaste lb. Engleza la un nivel ridicat: 20 Lire sterline / saptamana, timp de 50 saptamani => Total = 1000 Lire sterline.
- daca candidatul nu cunoaste lb. Engleza la un nivel ridicat: 30 Lire sterline / saptamana, timp de 50 saptamani => Total = 1500 Lire sterline.

2. VARIANTA YELLOW CARD:

A) Taxele catre agentia Banca de joburi se platesc in doua rate astfel:

- Taxa de procesare a dosarului : 300 RON si se plateste la semnarea contractului de mediere.
- Taxa de mediere : 360 Lire Sterline si se plateste, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.

B) Bilet avion Romania - Anglia : ~ 170 - 220 Euro (in fct. de perioada plecarii).

C) Alte costuri suportate de candidat:
- Bani de buzunar (pentru mancare si cazare) pe perioada asteptarii permisului de lucru, pentru o perioada de 8-12 saptamani, inaintea inceperii muncii la angajator: ~900 Lire Sterline.
D) Costul cursului de pregatire si calificare necesar candidatului pentru obtinerea permisului de lucru (platit partenerului din Anglia): 1800 Lire sterline, care se achita astfel: 400 lire in momentul depunerii actelor pentru obtinerea permisului de lucru, iar diferenta de 1400 lire se va achita dupa inceperea muncii in 5 rate lunare.

Procedura de obtinere a angajarii:

1. Primul pas este inregistrarea unui CV in limba Engleza insotit de o poza pe situl nostru www.bancadejoburi.ro, specificand ca doriti sa lucrati ca infirmier in Marea Britanie. In urma evaluarii CV-ului un reprezentant al agentie Banca de joburi o sa va contacteze in vederea sustinerii unui mini-interviu telefonic in lb. engleza si pentru explicatii detaliate ale programului. Daca ati trecut de mini-interviul telefonic atunci o sa vi se fixeze pe loc o programare pentru inscrierea in program si sustinerea interviului final. Interviurile finale se sustin la sediul agentiei noastre iar in cazul in care candidatul nu se poate deplasa in Brasov se programeaza un interviu online si inscriere la distanta (este de preferat ca inscrierea si interviul sa se sustina la sediul nostru).

2. Dupa trecerea interviului final cu agentia noastra si in cazul acceptarii in program se va semna contractul de mediere si achitarea taxelor de 300 RON + 360 Lire sterline. La scurt timp dupa inscrierea in program va urma interviul cu partenerul din Marea Britanie, interviu sustinut in limba engleza. La acest interviu se tine cont de atitudinea candidatului si se testeaza adaptabilitatea si compatibilitatea la viitorul loc de munca.

3. Dupa trecerea si celui de al doilea interviu cu partenerul din Anglia, candidatului trebuie sa constituie dosarul cu urmatoarele acte, in termen de maxim 5 zile lucratoare:
a) Copie buletin
b) Copie pasaport
c) Certificat de nastere - copie + traducere legalizata in engleza
d) Certificat casatorie/divort (daca e cazul) - copie + traducere legalizata in engleza
e) Cazier judiciar + traducere legalizata in engleza
f) Adeverinta medicala"clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic" si eliberata de medicul de familie
g) 2 Referinte de la locurile de munca anterioare (in engleza)
h) Copie - ultima diploma studii
i) Copie - Carte de munca / Adeverinte de munca
j) o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office

4. Semnarea contractului de inrolare la institutia de invatamant unde urmeaza sa faceti cursurile pregatitoare pentru angajare si de calificare si se face dupa sustinerea interviului cu partenerul strain si constituirea completa a dosarului (in maxim 2 saptamani de la inscrierea in program).

5. Partenerul strain stabileste data plecarii angajatului, iar Banca de joburi va instiinta candidatul cu privire la data plecarii si costul biletului de avion. In decurs de maxim 48 de ore de la primirea instiintarii candidatul are obligatia de a achita biletul de avion.

6. Inainte de plecarea candidatului Banca de joburi va sustine o sesiune de orientare in cadrul careia se vor inmana candidatiilor: Welcome Letter, Guideline Booklet, si li se va explica ce acte trebuie sa inmaneze partenerului odata ajunsi in Anglia pentru procesarea actelor legale de angajare pe teritoriul Marii Britanii.

7. Pentru a lucra legal pe teritoriul Angliei este necesara obtinerea permisului legal de lucru. Agentia partenera din Anglia se ocupa de toate formalitatile necesare procesarii si obtinerii permisului legal de lucru pe teritoriul Marii Britanii, din care enumeram: deschidere cont bancar, CRB / POVA, NINO, Asigurare, inregistrare NMC (doar in cazul asistentelor medicale), etc...

De ce este necesar cursul de pregatire de 2-3 saptamani?
Fara acest curs de pregatire angajatorii / azilele de batrani nu va permit inceperea muncii. In urma cursului se obtine un certificat de calificare in baza insusirii cunostiintelor urmatoarelor tematici:

- Snatate si siguranta
- Evaluarea riscurilor
- Teoria in deplasare si manipulare
- Practica in mutare si manipulare
- Evaluare in deplasare si manipulare
- Constientizarea de prim ajutor
- Administratia de medicamente
- COSHH - Controlul infectiei
- Igiena mainilor
- Training de incendiu (inclusiv exercitiile)
- Nutritie si dieta
- Igiena alimentara

Aceste cursuri de calificare se desfasoara pe o perioada de 2-3 saptamani.

Ce urmeaza?
In timpul derularii cursului de pregatire vi se proceseaza actele pentru obtinerea permisului de lucru (Yellow Card) de catre autoritatile britanice competente. Acest permis se obtine de regula in 6-8 saptamani, dar sunt cazuri in care se obtine doar in 12 saptamani.

Imediat dupa obtinerea permisului de lucru veti primii de la agentia partenera repartizarea la angajator si veti putea incepe munca. O sa va prezentati la sediul angajatorului unde urmeaza sa lucrati si veti fi preluat de un reprezentant al angajatorului.


VA DORIM MULT SUCCES!

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostrii:

Telefoane: 0268-311547, 0368-412996
fax: 0268-326136
Email: info@bancadejoburi.ro
Website: www.bancadejoburi.ro

Str. Zizinului, nr. 38 - Brasov;