• english
  • romana
  • françs
  • deutsch

The latest news

Locuri de munca in Italia

Locuri de munca la menaj sau ingrijire batrani in Italia. »»

Locuri de munca in strainatate

Locuri de munca in Anglia. Romanii pot muncii legal in U.K dupa 1 an ca Au Pair. »»

JOBS IN CANADA with Immigration possibility

If your interest in Canada is for studying, working, establishing a branch office, or living permanently in Canada, »»

WEBDESIGN pt. STUDENTI PART-TIME

Angajam part-time studenti cu cunostiinte in webdesign si programare, dornici sa isi suplimenteze veniturile. Intra in echipa noastra! »»

AU-PAIR in U.K

Be Au Pair in England! You can be placed in maximum 3 weeks thru au pair programme. For »»

DENTAL HYGIENIST & DENTAL NURSE IN KUWAIT

Clinica privata de stomatologie din Kuwait selecteaza urgent 4 asistente cu minim 2 ani experienta si cunostiinte bune lb. engleza. Se ofera »»

ASISTENTE MEDICALE IN CIPRU SI U.K

Se cauta asistente cu experienta de minim 2 ani, avand cunostiinte lb. engleza bune pentru a lucra in Cipru sau U.K. »»

PLEACA IN ANGLIA IN 3 SAPTAMANI !!!

Ai pana in 28 ani? Atunci poti sa ajungi sa lucrezi in ANGLIA in maxim 3 saptamani prin programul »»

OPERATORI CNC IN CANADA

Se cauta operatori CNC pentru Canada avand cunostiinte solide de lb. engleza. Se ofera pachet salarial foarte bun si posibilitate de emigrare definitiva »»

TEHNICIENI ELECTRICI SI MECANICI

Selectam pentru companii din Emirate si Cipru tehnicieni mecanici motoare si refrigeratori, tehnicieni asistenti, sudori, instalatori, »»

ANGAJAM PERSOANA PT. BIROUL NOSTRU

Daca esti o persoana cu cunostiinte solide de limba engleza si dornica sa te alaturi unui colectiv tanar »»


Are you candidate?

Fill in your Application Form now!

» for CVro click here
» for CVen click here


Job searching


Keywords:

Country:

Hunted position:
Search Au Pair families

Work starting date:

Family's country:

Au Pair's country:

Family's city/town:

Children (max):
Name of a family:
Career Advice

Curriculum Vitae >>
Cover Letter >>
All about interview >>
Tricks and tips >> 
How to negotiate your first salary >>
Candidates' mistakes
Selectia candidatilor >>

Newsletter


 Email address:


Publicitate

Locuri de munca in Italia
[2007-04-04]

Locuri de munca la menaj sau ingrijire batrani in Italia. Plecari foarte rapide si ieftine. Se ofera contract de munca si permis de munca legal. Inscrieti-va acum! Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail: info@danfil-jobs.com sau la numarul 0268-311547.

Locuri de munca in strainatate
[2007-01-03]

Locuri de munca in Anglia. Romanii pot muncii legal in U.K dupa 1 an ca Au Pair. Orice Au Pair care sta pentru minim 1 an in Anglia castiga dreptul de a-si stabili resedinta si de a lucra legal in U.K permanent. Puteti obtine mai multe detalii apeland la unul dintre consultantii nostrii la telefon 0268-311547 sau e-mail jobselection@danfil-jobs.com. Persoana de contact: Cornelia.

JOBS IN CANADA with Immigration possibility
[2006-09-14]

If your interest in Canada is for studying, working, establishing a branch office, or living permanently in Canada, Danfil Company will assist from the preliminary interview & application procedures, to your arrival to Canada. For more informations please contact one of our consultants. Contact details: +40-268-311547 or e-mail: info@danfil-jobs.com.

WEBDESIGN pt. STUDENTI PART-TIME
[2006-07-18]

Angajam part-time studenti cu cunostiinte in webdesign si programare, dornici sa isi suplimenteze veniturile. Intra in echipa noastra! Detalii la telefon: 0723-556762 sau la e-mail: info@danfil-jobs.com. Persoana de contact: Bogdan.

AU-PAIR in U.K
[2006-07-17]

Be Au Pair in England! You can be placed in maximum 3 weeks thru au pair programme. For more details you can consult one of our recruitment coordinators by phone: 0268-311547 or by e-mail aupair@danfil-jobs.com. Contact person: Agnes.

DENTAL HYGIENIST & DENTAL NURSE IN KUWAIT
[2006-06-26]

Clinica privata de stomatologie din Kuwait selecteaza urgent 4 asistente cu minim 2 ani experienta si cunostiinte bune lb. engleza. Se ofera salariu de 865 USD, cazare gratuita si transport cu avionul gratuit. Se lucreaza 8 ore/zi, 5 1/2 zile/saptamana. Perioada contractului este de 1 an cu posibilitate de prelungire. Pentru mai multe detalii, va rugam contactati unul din consultantii nostrii, la telefon 0268-311547 sau la email: jobselection@danfil-jobs.com.

ASISTENTE MEDICALE IN CIPRU SI U.K
[2006-05-04]

Se cauta asistente cu experienta de minim 2 ani, avand cunostiinte lb. engleza bune pentru a lucra in Cipru sau U.K. Se ofera pachet salarial foarte bun. Puteti obtine mai multe detalii apeland la unul dintre consultantii nostrii la telefon 0268-311547 sau e-mail jobselection@danfil-jobs.com . Persoana de contact: Cornelia.

PLEACA IN ANGLIA IN 3 SAPTAMANI !!!
[2006-05-04]

Ai pana in 28 ani? Atunci poti sa ajungi sa lucrezi in ANGLIA in maxim 3 saptamani prin programul guvernamental au-pair. Puteti obtine mai multe detalii apeland la unul dintre consultantii nostrii la telefon 0268-311547 sau e-mail aupair@danfil-jobs.comPersoana de contact: Agnes.

OPERATORI CNC IN CANADA
[2006-05-03]

Se cauta operatori CNC pentru Canada avand cunostiinte solide de lb. engleza. Se ofera pachet salarial foarte bun si posibilitate de emigrare definitiva pentru cei interesati si familia lor. Puteti obtine mai multe detalii apeland la unul dintre consultantii nostrii: telefon 0268-311547 sau e-mail jobselection@danfil-jobs.com. Persoana de contact: Cornelia.

TEHNICIENI ELECTRICI SI MECANICI
[2006-03-07]

Selectam pentru companii din Emirate si Cipru tehnicieni mecanici motoare si refrigeratori, tehnicieni asistenti, sudori, instalatori, fabricanti tevi si conducte de aluminiu, tehnicieni de comanda, tehnicieni instrumentisti, ingineri mecanici de intretinere, tehnicieni electrici, operatori instalatii de ventilatie si incalzire. Pentru mai multe detalii sunati la telefon 0268-311547 sau email: jobselection@danfil-jobs.com. Persoana contact: Cornelia.

JOB DE 2500$ IN U.S.A
[2005-12-13]

Esti student sau masterant? Vrei sa castigi 10.000$ in doar 4 luni pe perioada vacantei de vara? Daca ti se pare si tie o super oferta, contacteaza-ne urgent. Cazarea si masa asigurate gratuit de catre angajator. Oferta mai buna de atat nu se poate. Email: workandtravel@danfil-jobs.com - persoana de contact: Cornelia.

ANGAJAM PERSOANA PT. BIROUL NOSTRU
[2005-12-13]

Daca esti o persoana cu cunostiinte solide de limba engleza si dornica sa te alaturi unui colectiv tanar in cadrul unei agentii de resurse umane, acum ai ocazia sa faci acest lucru. Contacteaza-ne la tel: 0268-311547 sau trimite-ne CV-ul tau la email: danfil1@yahoo.com cu subject-ul INTERVIU.

WORK & TRAVEL USA
[2005-12-02]

Munceste, distreaza-te si calatoreste la vara in America! Profita si tu de unicii ani ai studentiei! Numai prin Danfil Company beneficiezi de cele mai bune preturi si de multiple avantaje. Inscrie-te in grup de minim 3 persoane pana la 28 Februarie 2006 si veti beneficia fiecare de 20% reducere, respectiv 25% pentru fostii participanti la un astfel de program. Pentru mai multe detalii contacteaza-ne la tel. 0268-311547 sau e-mail: workandtravel@danfil-jobs.com. Persoana de contact: Cornelia.