• english
  • romana
  • françs
  • deutsch

The latest news

Locuri de munca in Italia

Locuri de munca la menaj sau ingrijire batrani in Italia. »»

Locuri de munca in strainatate

Locuri de munca in Anglia. Romanii pot muncii legal in U.K dupa 1 an ca Au Pair. »»

JOBS IN CANADA with Immigration possibility

If your interest in Canada is for studying, working, establishing a branch office, or living permanently in Canada, »»

WEBDESIGN pt. STUDENTI PART-TIME

Angajam part-time studenti cu cunostiinte in webdesign si programare, dornici sa isi suplimenteze veniturile. Intra in echipa noastra! »»

AU-PAIR in U.K

Be Au Pair in England! You can be placed in maximum 3 weeks thru au pair programme. For »»

DENTAL HYGIENIST & DENTAL NURSE IN KUWAIT

Clinica privata de stomatologie din Kuwait selecteaza urgent 4 asistente cu minim 2 ani experienta si cunostiinte bune lb. engleza. Se ofera »»

ASISTENTE MEDICALE IN CIPRU SI U.K

Se cauta asistente cu experienta de minim 2 ani, avand cunostiinte lb. engleza bune pentru a lucra in Cipru sau U.K. »»

PLEACA IN ANGLIA IN 3 SAPTAMANI !!!

Ai pana in 28 ani? Atunci poti sa ajungi sa lucrezi in ANGLIA in maxim 3 saptamani prin programul »»

OPERATORI CNC IN CANADA

Se cauta operatori CNC pentru Canada avand cunostiinte solide de lb. engleza. Se ofera pachet salarial foarte bun si posibilitate de emigrare definitiva »»

TEHNICIENI ELECTRICI SI MECANICI

Selectam pentru companii din Emirate si Cipru tehnicieni mecanici motoare si refrigeratori, tehnicieni asistenti, sudori, instalatori, »»

ANGAJAM PERSOANA PT. BIROUL NOSTRU

Daca esti o persoana cu cunostiinte solide de limba engleza si dornica sa te alaturi unui colectiv tanar »»


Are you candidate?

Fill in your Application Form now!

» for CVro click here
» for CVen click here


Job searching


Keywords:

Country:

Hunted position:
Search Au Pair families

Work starting date:

Family's country:

Au Pair's country:

Family's city/town:

Children (max):
Name of a family:
Career Advice

Curriculum Vitae >>
Cover Letter >>
All about interview >>
Tricks and tips >> 
How to negotiate your first salary >>
Candidates' mistakes
Selectia candidatilor >>

Newsletter


 Email address:


Publicitate

Work & Study in Cyprus

Acest program ofera posibilitatea tinerilor romani de a urma cursurile unui faimos Colegiu din Cipru si in acelasi timp sa aiba garantia unui loc de munca asigurat pe toata perioada. Astfel studentii vor avea posibilitatea sa castige bani frumosi pe perioada urmarii studiilor.

Cipru, una din cele mai mari insule din Marea Mediteranã, a devenit în ultimii ani un adevãrat “magnet“ pentru doritorii de studiu universitar si lucru. Cipru nu înseamna numai soare, mare fãrã de sfârsit, o climã binecuvîntatã sau un tel unic de a-si petrece cineva concediul. În ultimii ani, Ciprul a devenit o importantã “oazã” de culturã si educatie, oferind unui numãr larg de studenti din nenumãrate tãri europene, din Orientul Mijlociu si Asia, o pregãtire academicã recunoscutã si competitivã cu cele mai cunoscute nume universitare internationale.

Colegiul unde vor studia studentii romani este recunoscut nu numai în Cipru de cãtre Ministerul Educatiei si Învãtãmîntului, dar si în numeroase tãri din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada. Datoritã nivelului academic superior, datoritã îmbinãrii teoriei cu practica in timpul studiului, absolventii Colegiului sint acceptati in multe Universitãti si Colegii internationale, pentru titlul de Master, sau reusesc de a-si fãuri o carierã mult visatã.

Colegiul colaboreazã strîns cu urmãtoarele colegii si universitãti din strainatate:
- Anglia:   ---     Universitatea „SUNDERLAND“
- Statele Unite ale Americii:  ---  Universitatea “Oklahoma” 
- Canada  ----  “Empire State” College.

De ce tocmai un COLEGIU din Cipru?

Deoarece este unicul Colegiu privat care oferã tuturor studentilor înscrisi, posibilitatea de a lucra si de a studia în paralel. În colaborare cu cea mai mare firmã de hoteluri din aceastã regiune, toti studentii Colegiului au un loc asigurat de muncã în Industria de Tourism si hotelierã. Prin acest program, Colegiul încurajeaza si deschide tuturor studentilor “fereastra” spre o carierã internationalã si mult visatã.

Lantul hotelier oferã tuturor studentiilor Colegiului urmãtoarele înlesniri si facilitãti:

--- salariu lunar de 500 Euro (~275 CYPRUS POUNDS). Angajatorul ofera Bonus Ia fiecare luna: celor care lucreaza bine le ofera mai multi bani. Incurajeaza astfel pe cei silitori si care doresc intr-adevar sa se realizeze.
--- loc sigur de muncã pe toata perioada cursurilor 365 de zile pe an. Pe saptamana studentii au o zi libera, in care daca doresc vor putea lucra. Orele de lucru sunt de 8 ½ pe zi. Daca doresc pot lucra si overtime in
perioada de vacanta.
--- cazare si masa gratuit. Cel putin 2 mese pe zi asigurate. In caz ca va lucra split, adica si dimineata si dupa-amiaza va beneficia de 3 mese pe zi. Cei mai multi studenti beneficiaza de 3 mese pe zi.
--- Deoarece studentii vor fi cazati Ia Agia-Napa sau Protaras, acolo unde vor lucra, toti studentii Colegiului sunt rugati sa plateasca pe luna suma de 25 Euro pentru transport, numai in cazul in care isi pot aranja
singuri transportul atunci aceasta suma nu este obligatorie.
--- Se asigura loc de studio si lucru. In caz ca studentul nu va mai fi inscris la Colegiu pierde locul de munca; daca pleaca de la angajator pierde locul de studio de la Colegiu si bineinteles toata
avantajele.
--- asigurare sociala,
--- asigurare medicalã.
--- dupa 6 luni de lucru, studentii au drept, dupa regulile din Cipru, la o saptamana de concediu. Deoarece lucreaza in industria hoteliera si tinand cont de sezonul turistic din Cipru, nu vor avea concediu in perioada de
vara, mai exact intre lunile mai-octombrie.
--- La sosire vor fi asteptati la aeroportul Larnaca de reprezentanta Colegiului si/sau angajatorului.

STUDIUL: 

Cursurile universitare se predau si se desfãsoarã în limba englezã. 

Înfiintat în zona Famagusta, la o distantã de numai 3 km. de orasul Paralimni, aproape de renumita localitate, adevãratã atractie turisticã Agia-Napa, si aproape de Larnaca, Colegiul oferã studentiilor studiu acedemic în urmãtoarele domenii: 

--- Tourism and Hospitality Management 
--- Curs intensiv de limba engleza (English language course) 

Tourism and Hospitality Management: Scopul acestui curs este sa furnizeze studii in strainatate si sa pregateasca studentii pentru o cariera de afaceri in managementul serviciilor de transport, turism si industrie hoteliera. Alaturi de cursurile sustinute de profesori cu inalta calificare, un rol foarte important il ofera practica care se face 6 zile pe saptamana in cel mai mare lant hotelier din Cipru, in hoteluri de 4 si 5 stele. Lantul hotelier ofera tuturor cursantilor un loc de munca asigurat si platit pe toata perioada cursurilor, cazare, masa, asigurare sociala si medicala, gratuite. Salariul lunar oferit studentiilor este de 500 Euro.

Curs intensiv de limba engleza (English language course): Candidatii interesati, care nu stiu limba engleza bine, dar doresc sa se inscrie la acest Colegiu, pot proceda astfel: In luna iulie si august 2007 se vor sustine in cadrul acestui Colegiu cursuri de limba engleza intensiv care se vor finaliza cu un Certificat de competenta lingvistica. In tot acest timp a
ngajatorul le ofera : lucru in industria hoteliera, cazare, masa, asigurare sociala si medicala si acelasi salariu de 500 Euro lunar. Din luna octombrie vor incepe studiul normal, la sectia Hospitality and Tourism Management. Pretul pentru cele doua luni de limba engleza este de 500 Euro. Locurile  disponibile pentru acest curs sunt limitate la 15. 

Orele de studiu pentru cele trei zile de prezenta la Colegiu pe saptamana sunt de sase ore pe zi, mai exact orele vor incepe de la 08:30 sau 09:00 pana la 14:00 (aproximativ) — ora academica fiind de 50 minute. 

CONDITII DE ELIGIBILITATE: 

 Persoanele care doresc sã se înscrie la Colegiu sunt rugate sa prezinte urmãtoarele acte, traduse în limba englezã si legalizate în România la Danfil Jobs - Brasov, str. Zizinului nr. 38, parter:
---Certificat de absolvire liceu, scoalã tehnicã, —(traducerea si actul original)
---Certificat absolvire pregatire academicã (facultativ)                                         
---Copii legalizate a primelor sase (6) pagini de  pasaport,
---Patru (4) poze recente de  pasaport,
---Certificat pentru starea sãnãtãtii,
---Cazier de la politie
---Cunoasterea limbii engleze

ÎNSCRIEREA LA COLEGIU: 

Numai dupã ce au fost depuse toate actele necesare la sediul Danfil Jobs - Biroul de înscriere a studentiilor strãini, Colegiul va informa fiecare candidat personal, dacã i s-a oferit un loc liber pentru domeniul de studiu ales. 
Înscrierea are loc la începutul fiecãrui semestru, numãrul locurilor de studiu fiind limitat. 

TAXELE DE STUDIU 

La inscriere se va depune la sediul Danfil Jobs suma de 200 Euro - taxa consultanta si 400 Euro - taxa inscriere, iar restul de 1500 Euro se va achita in 10 rate, fiecare rata fiind de 150 Euro, astfel incat studentul sa poata sa isi achite singur studiile din salariul lunar
pe care il castiga. 
Totalul sumei de 1800 Euro exprima taxa academica pentru un an de studiu, deci pentru 2 Semestre. 

INFORMATII IMPORTANTE PENTRU VIITORII STUDENTI: 

---Colegiul încurajeaza studentii de a lucra si de a-si finanta singuri studiul, plata avînd loc prin rate lunare
---Toate prezentãrile de curs, seminarele si examenele se desfãsoarã în limba englezã 
---Persoanele interesate de a studia la Colegiu care nu posedã cunostinte suficiente de limba englezã, au posibilitatea de a se perfectiona, participînd la un curs de limba englezã intensiv. Cursul se
organizeazã si are loc in cadrul Colegiului.
---Durata studiului pentru DIPLOMA: 5 semestre (= 2 1/2 ANI). 

DATELE DE  ÎNSCRIERE PENTRU COLEGIU:

15 Octombrie - 15 Februarie pentru semestrul de primãvarã 
01 Aprilie - 15 Mai pentru cursul intensiv de limba engleza din varã 
01 Iunie - 15 Iulie pentru semestrul de iarnã. 

DATELE DE ÎNCEPERE A SEMESTRULUI: 

Semestrul de iarnã:                   - 02 Octombrie 
Semestrul de primãvarã:            - 21 Februarie 
Cursul lb. engleza din varã:        - 01 Iulie. 

IMPORTANT: 

Contractul de muncã este sigur pe toatã perioada de studii, 365 de zile pe an. 
Cursurile la Colegiu au loc 3 zile pe sãptãmâna. Locurile de muncã sint oferite în industria hotelierã. 
Salarul lunar este de 275 Cyprus pounds (~ 500 Euro), dar studentul are asiguratã cazare, masã, asigurare socialã si asigurare medicalã, acestea fiind toate plãtite de catre angajator. 

ATENTIE! Pentru fiecare semestru numãrul de locuri oferite studentiilor români este limitat si este de 30 locuri de studiu si de muncã în paralel. 

Pentru mai multe informatii puteti sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon 0268-311547, 0368-412996.

                                   Vã dorim mult succes!