• english
  • romana
  • françs
  • deutsch

Ultimele stiri


Esti candidat?

Completeaza formularul de aplicare acum!

» for CVro click here
» for CVen click here
Stiri prin e-mail


 Courriel:


Publicitate

Job title : Au-pair in UK ! Plecari rapide !

Options
red cross
Domain of work - Education/Training
Work place location - UK(Toata orasele)
Experience required - 0 luni
Work programme - 5 ore/zi, 6 zile/saptamana
Deadline for accepting candidates' CVs - 25/03/2009

REQUIREMENTS
No. of jobs/vacancies : 30
Languages required : Engleza (Basic)
Age required : 18 - 27 ani
Education level required : Liceu
Job description / responsabilities : Programul Au Pair este un program international de schimb cultural care da posibilitatea tinerilor din Romania sa viziteze Anglia, sa participe la cursuri pentru invatarea limbii engleze si sa castige bani, timp de maxim 2 ani.
NOU!!! Romanii care sunt plasati ca Au Pair in Anglia si stau mai mult de 1 an prin acest program castiga dreptul definitiv si legal de a lucra in Anglia in orice alt domeniu doresc.
If the job requires any autorization / qualification, please mention : Nu se cer calificari, dar constituie un avantaj daca exista cursuri de cruce rosie sau scoala postliceeala sanitara;
Job requirement : Nu exista cerinte speciale, acest program fiind indicat pentru tinerele, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, necasatorite, care doresc sa se familiarizeze cu munca intr-o tara straina, sa viziteze, sa isi perfectioneze limba straina si sa castige bani.
Work programme : 5 ore/zi, 6 zile/saptamana

OFFERS :
Salary / Wages : 400 - 600 lire/luna
Duration of employment contract : 12 luni
Transport offered (from employee's country to the employer's country) : nu
Accomodation offered : da
Meal provided : da
The date when the employee should start work : 10/04/2009
Other advantages offered by employer : Cazarea si masa sunt oferite gratuit au-pair-ului de catre familie.
Tot familia se ocupa de plata asigurarilor de sanatate si sociale ale au-pair-ului.
In general familiile gazda ofera AuPair-ului posibilitatea sa castige bani suplimentari prin joburi part-time sau prin marirea numarului de ore de munca; astfel se ajunge usor ca Au Pair-ul sa castige intre 400 - 800 lire / luna.
Puteti de asemenea sa urmati cursuri de limba engleza avizate de Oxford sau Cambridge, care sunt recunoscute peste tot in lume.

OTHER DETAILS :
Pentru a fi luata in considerare pentru aceasta pozitie va rugam sa va completati si sa va depuneti CV-ul in limba engleza in formatul de pe site-ul nostru (nu sunt luate in considerare CV-urile incomplete (treceti toata experienta profesionala, indiferent daca este sau nu relevanta postului pentru care aplicati) si/sau fara poza). In cazul in care ati fost preselectata, va vom contacta sa va informam ce pasi aveti de parcurs pentru a participa la selectia finala. CV-urile fara poze nu sunt luate in considerare. Posturile sunt limitate si urgente!!!