• english
  • romana
  • françs
  • deutsch

Ultimele stiri


Esti candidat?

Completeaza formularul de aplicare acum!

» for CVro click here
» for CVen click here




Stiri prin e-mail


 Courriel:


Publicitate

Job title : Cules capsuni pt. femei in SPANIA

Options
red cross
Domain of work - Agriculture
Work place location - Spain(Huelva)
Experience required - 0 luni
Work programme - 6,5 ore / zi
Deadline for accepting candidates' CVs - 27/01/2011

REQUIREMENTS
No. of jobs/vacancies : 90
Languages required :
Age required : 18 - 45 ani
Education level required : -
Job description / responsabilities : Natura angajarii: Contract sezonier de munca

Functia, meseria sau ocupatia: Muncitor necalificat pentru cules capsuni si orice alte prestatii in legatura cu acest post.

Numarul de locuri de munca disponibile: 600 locuri vacante.

Data inceperii muncii efective: Ianuarie - Februarie 2011 (semnarea contractelor de munca in 12-19 Decembrie 2010, pentru toate candidatele inscrise pana la 5 Decembrie 2010).

Durata contractului de munca: 3-5 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca, prin participarea la urmatoarea campanie agricola.

Durata timpului de munca si de repaos: Se lucreaza 6,5 ore / zi in functie de necesarul zilnic de cules, 6-7 zile / saptamana. Durata timpului de repaos este de maxim 1 zi / saptamana si in zilele ploioase cand nu se desfasoara activitatea de cules.

Conditiile de munca, masuri de protectie si securitate in munca: Munca se desfasoara in camp si va consta in principal in culesul capsunilor si alte activitati ce deriva din acest post. Activitatea se desfasoara urmand instructiunile primite de la superiori, respectand standardul de calitate impus si modalitatea de lucru.
Este o munca solicitanta din punct de vedere fizic, drept pentru care muncitorul trebuie sa se afle intr-o forma fizica buna, apt sa lucreze in picioare si aplecat pe toata perioada programului, sa fie o persoana sanatoasa, sa aiba dorinta de munca si o buna atitudine fata de responsabilitatile zilnice pe care le primeste. Toate masurile de protectie si securitate in munca vor fi comunicate angajatului de catre angajator, inaintea inceperii muncii si se va urmari respectarea lor.

Tariful orar, salariul lunar si datele de plata a salariului: Muncitorul este platit la ora si este platit cu min. 5,80 euro brut / ora (din care se scade 2%IRPF, 0,45% somaj), minim 800 euro / luna net. Plata se face saptamanal sau bilunar prin transfer bancar in contul muncitorului deschis in Spania.

Posibilitatea transferarii salariului in Romania: Angajatii, cetateni romani, vor putea transfera salariul primit dintr-un cont bancar deschis la o banca din Spania, prin transfer bancar intr-un cont bancar deschis la o banca din Romania.

Cazurile in care pot fi urmarite drepturile salariale: In cazul in care muncitorul nu primeste remuneratia corespunzatoare muncii depuse este indreptatit sa ceara sprijin institutilor abilitate pentru raporturile de munca din Spania si/sau sa se adreseze instantelor judecatoresti din Spania.

Durata, modul de acordare si drepturile banesti aferente concediului de odihna: Deoarece natura contractului de munca este contract sezonier de munca, conform legii spaniole nu se va acorda concediu platit de odihna, deci in consecinta nu vor exista drepturi banesti aferente concediului de odihna.

Conditiile de cazare, de locuit sau dupa caz de inchiriere a unei locuinte: Se ofera cazare gratuita, muncitorii vor fi cazati, de la caz la caz, cate 3-10 persoane in camera, in functie de marimea camerei. Fiecare unitate de cazare este dotata cu baie si bucatarie comuna sau proprie. Cazarea se va efectua, de la caz la caz, in unitati de cazare care sunt amplasate in sat sau in camp unde muncitorul isi va desfasura activitatea.

Conditiile de asigurare a hranei: La fiecare 4 ore se face pauza de masa, muncitorii asigurandu-si singuri hrana. Muncitorii au acces la magazinele din zona pentru procurarea hranei.

Taxele, impozitele si contributiile care greveaza asupra veniturilor angajatilor cetateni romani: Angajatorul contribuie la asigurarile sociale conform legii spaniole, asigurandu-se evitarea dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale. Toate taxele si impozitele care greveaza asupra venitului angajatilor sunt achitate conform legislatiei spaniole in vigoare, asigurandu-se evitarea dublei impuneri. In fiecare luna, i se retine muncitorului contributia proprie la asigurarile sociale in valoare de 82 euro.

Asigurarea medicala: Asigurarea medicala a angajatilor romani este similara cu cea a angajatilor spanioli. Asigurarea medicala este suportata de catre angajat si contributia este inclusa in cei 82 euro platiti lunar de catre acesta.

Acordarea de despagubiri angajatilor romani in cazul accidentelor de munca, al bolilor profesionale sau al decesului: Acordarea acestor tipuri de despagubiri se face conform legislatiei spaniole in vigoare, conform Conventiei colective de munca din agricultura din provincia Huelva, Spania.

Conditiile de angajare / Asigurarea formalitatilor de angajare: Semnarea contractului de munca, obtinerea NIE (nr. de identificare a cetatenilor straini) si obtinerea Nr. de afiliere la Casa de asigurari Sociale (SEGURIDAD SOCIAL acest nr. se elibereaza in baza documentului de identitate C.I sau pasaport si al NIE). Sunt acceptate spre angajare si persoanele care au deja NIE.

Asigurarea formalitatilor, stabilirea conditiilor de transport din Romania in Spania si retur pentru angajatii cetateni romani si membrii familiei care ii insotesc sau viziteaza, precum si suportarea cheltuielilor aferente: Transportul Romania - Spania este suportat de catre angajat pe cheltuiala sa, iar transportul Spania-Romania este oferit de catre angajator in mod gratuit pe cheltuiala sa. Obligatia angajatului este sa ajunga la angajator la data si in locatia specificata de catre acesta. Simpla neprezentare la locul organizarii transportului la data specificata de catre acesta duce la rezilierea contractului de munca. Atat plecarea cat si returul se fac in mod organizat cu o companie de transport desemnata de catre angajator, iar costul transportului Romania-Spania este suportat de catre angajat si este in valoare de 100 euro.

Transport local, de la locul cazarii la locul de munca: Angajatorul pune la dispozitia angajatilor un autocar/microbuz pentru a fi preluati de la locul cazarii in camp cat si vice-versa. Costul transportului este suportat de catre angajator.

Conditii de incetare a angajarii sau de reangajare:
- Contractul de munca inceteaza la data finalului de campanie specificata de angajator ulterior inceperii muncii.
- Reangajarea se face pe baza selectiei angajatorului si a disponibilitatii angajatului, in cazul in care angajatorul va mai avea nevoie de respectivul angajat, dupa incetarea contractului de munca initial.
- Muncitorului i se ofera o perioada de proba de 15 zile in care este platit normal.
If the job requires any autorization / qualification, please mention : -
Job requirement : Profilul candidatului ideal:
- Postul este destinat femeilor intre 18-45 de ani.
- Nu este obligatorie cunoasterea limbii spaniole.
- Persoane rezistente la munca in picioare si aplecat, energice, muncitoare si sanatoase.

Obligatiile angajatilor cetateni romani in strainatate:
- Sa aiba o atitudine corespunzatoare fata de angajator, superiori, si fata de sarcinile care i se dau spre executare la locul de munca;
- Sa fie clinic sanatos si apt de munca, atat fizic cat si psihic;
- Sa fie harnic, energic si punctual;

Acte necesare pt. inscriere:
- CV in limba romana (se va utiliza aplicatia online disponibila pe situl nostru);
- o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office (se pot incarca direct pe site, completand formularul de aplicare disponibil);
- copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti);
- cazier judiciar;
- adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic";
- copii xerox dupa toate diplomele de studii;

Costul programului:
- 500 RON - Taxa de inscriere si procesare dosar.
- 180 EURO - Comision de mediere. Acest comision se achita inainte de semnarea contractului de munca, dar se returneaza integral in cazul in care candidatul nu a fost selectat si nu a semnat contractul de munca cu angajatorul din Spania pana cel tarziu la data de 15 Februarie.
- 100 EURO - Biletul de autocar Romania-Spania.

Interviul de selectie: Trebuie sa ne contactati telefonic pentru a sustine un interviu de selectie cu consultantii agentiei noastre si inscrierea efectiva (ATENTIE!!! Consultantii va vor lua in considerare doar daca ati completat CV-ul pe situl nostru, in mod complet).

Semnarea contractelor de munca: Semnarea contractelor de munca se va face direct cu angajatorul, la Brasov, in perioada 12-19 Decembrie 2010.

Work programme : 6,5 ore / zi

OFFERS :
Salary / Wages : 37,81 EURO / zi.
Duration of employment contract : 5 luni
Transport offered (from employee's country to the employer's country) : nu
Accomodation offered : da
Meal provided : nu
The date when the employee should start work : 15/01/2011
Other advantages offered by employer : -

OTHER DETAILS :
-