• english
  • romana
  • françs
  • deutsch

Ultimele stiri


Esti candidat?

Completeaza formularul de aplicare acum!

» for CVro click here
» for CVen click here




Stiri prin e-mail


 Courriel:


Publicitate

Job title : Personal HOTELIER-RESTAURANTE in ANGLIA

Options
red cross
Domain of work - Hospitality&Catering
Work place location - UK(Londra si alte orase)
Experience required - 0 luni
Work programme - 8-10 ore/zi, 5-6 zile/saptamana
Deadline for accepting candidates' CVs - 30/09/2013

REQUIREMENTS
No. of jobs/vacancies : 50
Languages required : Engleza (Intermediate)
Age required : 18 - 45 ani
Education level required :
Job description / responsabilities : RESPONSABILITATI:

Inca din 2004, agentia BANCA DE JOBURI desfasoara cu succes programe de munca in domeniul HOTELIER-RESTAURANTE in majoritatea tarilor din Europa. Agentia noastra ofera locuri de munca in domeniul turistic persoanelor interesate chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja.

Datorita stranselor relatii cu angajatorii din Marea Britanie numarul ofertelor de munca si a candidatilor plasati lunar este in continua crestere. Locurile de munca vacante in acest moment sunt urmatoarele:

- Cameriste (Housekeeping)
- Ospatari/Ospatarite (Waiters/Waitresses)
- Barmani
- Ajutori Bucatar (Kitchen Assistant)
- Bucatari / Bucatari sefi (Chef / Head Chef)
- Receptioneri (Receptionists)
- Personal curatenie (Cleaners)
- Personal intretinere / mentenanta
- Vanzatori (Shop Assistant)
- Hostesa / Bell Boy (Hostess / Bell Boy)
- ...si alte posturi in domeniul hotelier

If the job requires any autorization / qualification, please mention :
Job requirement : CANDIDATUL IDEAL:

La acest program pot aplica persoanele care:

- au cunostinte de limba engleza la nivel cel putin conversational;
- nu au cazier judiciar;
- sunt clinic sanatoase atat fizic cat si psihic;
- este necesar un minim de experienta.
- nu este obligatoriu sa aveti calificare, dar constituie avantaj.
Work programme : 8-10 ore/zi, 5-6 zile/saptamana

OFFERS :
Salary / Wages : 6.08 GBP / heure
Duration of employment contract : 12 luni
Transport offered (from employee's country to the employer's country) : nu
Accomodation offered : da
Meal provided : da
The date when the employee should start work : 30/09/2013
Other advantages offered by employer : BENEFICII:

CONDITIILE DE LUCRU:
Se lucreaza in hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.

SALARIZAREA este de: minim 6,08 Lire Sterline / ora. Salarizare aproximativa: 972 - 1.728 Lire Sterline /luna, avand in vedere orele suplimentare si turele de noapte. Numar de ore lucrate pe saptamana : minim 35 ore /saptamana, maxim 72 ore / saptamana. Salarizarea se plateste saptamanal sau de 2 ori pe luna.

CAZAREA:
Este identificata si pusa la dispozitie de angajator, iar costul va fi dedus din remuneratia lunara a candidatului. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv
utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la maxim 85 Lire / saptamana. Cazarea se face in camere individuale sau duble (1-2 persoane in camera ) in apropierea locului de munca.

MASA:
Este oferita gratuit de majoritatea angajatorilor sau dedusa din remuneratia lunara.

LOCATII DE MUNCA:
Sunt pe tot teritoriul ANGLIEI, dar cu preponderenta in imprejurimile Londrei, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool, etc.

PERIOADA CONTRACTULUI de munca:
Contractele de munca sunt pe o perioada de 12 luni si se prelungesc automat daca va doriti si dvs. acest lucru.

PLECARILE LA ANGAJATORI:
Plecarile se fac saptamanal pe tot parcursul anului. Toti candidatii selectati de angajatori si care au semnat contractele pot pleca in maxim 3 luni in Anglia, dar de regula plecarile se fac in circa 6 saptamani.

AVANTAJELE PROGRAMULUI:

a) Dupa 12 luni de munca neintrerupta in Marea Britanie puteti obtine blue card-ul, care va dreptul sa lucrati fara restrictii in Marea Britanie, in orice domeniu.
b) Se lucreaza minim 35 ore / saptamana, deci se pot face multe ore suplimentare foarte bine platite. Multi dintre candidatii nostrii practic isi dubleaza astfel veniturile.
c) Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Marea Britanie si sa se realizeze pe plan profesional. Puteti opta fie sa faceti o cariera in acest domeniu deoarece dupa 12 luni salariul creste automat, iar dvs. puteti promova, fie dupa 12 luni odata cu obtinerea blue-card-ului sa va mutati in alt domeniu de activitate sau la alt angajator.
d) Obtinerea unei diplome in domeniul turismului, recunoscuta international NVQ - Level 2.

OTHER DETAILS :
COSTURI PROGRAM:

Pentru a putea sa incepi munca legal in Anglia trebuie sa urmezi cursurile de pregatire profesionala in domeniul in care lucrezi si sa obtii Yelow Card-ul. In consecinta toti candidatii sunt inscrisi la o institutie educationala inainte de inceperea muncii.

A) Taxele catre agentia Banca de joburi se platesc in doua rate astfel:
- Taxa de procesare a dosarului : 500 RON - se plateste la semnarea contractului de mediere.
- Taxa de mediere : 360 Lire Sterline - se plateste, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
B) Taxa anuala de scolarizare, catre institutia de invatamant, se plateste in rate, astfel:
- Taxa de inregistrare / inrolare – 400 Lire Sterline (se achita prin transfer bancar, la momentul semnarii scrisorii de inrolare la institutia de invatamant).
- Restul ratelor din Taxa anuala de scolarizare (se platesc in 2 variante, in fct. De pozitia dorita):

a)7 rate lunare dupa cum urmeaza: prima rata de 355lire la sosirea candidatului in Marea Britanie, la institutia de invatamant, iar restul de 6 rate de cate 154,17 £ se vor plati dupa prima luna de la inceperea practicii (pentru pozitiile de camerist(a), curatator, ajutor/curatenie bucatarie, femeie servici, in hoteluri, companii de curatenie sau azile batrani, etc…).

b) 7 rate lunare dupa cum urmeaza: prima rata de 355lire la sosirea candidatului in Marea Britanie, la institutia de invatamant, iar restul de 6 rate de cate 114,17 £ se vor plati dupa prima luna de la inceperea practicii (pentru pozitiile de ospatar(ita), barman(ita), receptionist(a), centralist(a), agent telefonic, operator call-center, vanzator, hostesa, casier(ita), livrator catering, etc…, in hoteluri, restaurante, fast-food-uri, azile batrani, cafenele, baruri, etc…).

C) Bilet avion Romania - Anglia : ~ 170 - 220 Euro (in fct. de perioada plecarii).
D) Alte costuri suportate de candidat:
- Bani de buzunar (pentru mancare si cazare) pe perioada asteptarii primului salariu.

PROCEDURA DE OBTINERE A ANGAJARII:

1. Primul pas este inregistrarea unui CV in limba Engleza insotit de o poza pe situl nostru www.bancadejoburi.ro, specificand ca doriti sa lucrati in domeniul turistic in ANGLIA. In urma evaluarii CV-ului un reprezentant al agentie Banca de joburi o sa va contacteze in vederea sustinerii unui mini-interviu telefonic in lb. engleza si pentru explicatii detaliate ale programului. Daca ati trecut de mini-interviul telefonic atunci o sa vi se fixeze pe loc o programare pentru inscrierea in program si sustinerea interviului final. Interviurile finale se sustin la sediul agentiei noastre iar in cazul in care candidatul nu se poate deplasa in Brasov se programeaza un interviu online si inscriere la distanta (este de preferat ca inscrierea si interviul sa se sustina la sediul nostru).

2. Dupa trecerea interviului final cu agentia noastra si in cazul acceptarii in program se va semna contractul de mediere si achitarea taxelor de 500 RON + 360 Lire sterline. La scurt timp dupa inscrierea in program va urma interviul cu institutia de invatamant din Marea Britanie, interviu sustinut in limba engleza. La acest interviu se tine cont de atitudinea candidatului si se testeaza adaptabilitatea si compatibilitatea la cursurile vocationale si viitorul loc de munca.

3. Candidatului trebuie sa constituie dosarul cu urmatoarele acte, in termen de maxim 5 zile lucratoare:
a) Copie buletin
b) Copie pasaport
c) Certificat de nastere - copie + traducere legalizata in engleza
d) Certificat casatorie/divort (daca e cazul) - copie + traducere legalizata in engleza
e) Cazier judiciar + traducere legalizata in engleza
f) Adeverinta medicala"clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic" - eliberata de medicul de familie
g) 2 Referinte de la locurile de munca anterioare (in engleza)
h) Copie - ultima diploma studii
i) Copie - Carte de munca / Adeverinte de munca
j) o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office

4. Semnarea contractului de inrolare la institutia de invatamant unde urmeaza sa faceti cursurile pregatitoare pentru angajare si de calificare - se face dupa sustinerea interviului cu institutia de invatamant si constituirea completa a dosarului.

5. Institutia de invatamant stabileste data plecarii candidatului, iar Banca de joburi va instiinta candidatul cu privire la data plecarii si costul biletului de avion. In decurs de maxim 48 de ore de la primirea instiintarii candidatul are obligatia de a achita biletul de avion.

6. Inainte de plecarea candidatului Banca de joburi va sustine o sesiune de orientare pentru informarea finala a candidatiilor.

7. Pentru a lucra legal pe teritoriul Angliei este necesara obtinerea Yellow Card-ului. Pentru obtinerea acestui Yellow Card, candidatul trebuie sa fie deja inscris la un curs de calificare de tip NVQ, sa aiba un loc de munca in acelasi domeniu in care face cursul de calificare si sa aiba o rezidenta in Anglia (loc de cazare). Institutia de invatamant din Anglia asista toti candidatii cu constituirea dosarului pentru Home Office in vederea procesarii si emiterii Yellow Card-ului (cont bancar, CRB, asigurare de sanatate, etc...).

De ce este necesar cursul de pregatire?
Fara acest curs de pregatire si calificare angajatorii nu va permit inceperea muncii. In urma cursului se obtine un certificat de calificare in baza insusirii cunostiintelor. Aceste cursuri reprezinta calificari obtinute in baza desfasurarii activitatii dvs. la locul de munca prin intermediul evaluarii competentelor si formarii profesionale, deci se intind pe toata perioada muncii.

Ce urmeaza?
Inainte de inceperea muncii candidatul trebuie sa ajunga in Anglia la institutia de invatamant pentru cateva zile de pregatire profesionala si pentru pregatirea dosarului in vederea procesarii Yellow Card-ului. Candidatul va presta munca timp de 12 luni, dupa care poate aplica la institutiile competente pentru obtinerea Blue card-ului care ridica restrictiile de munca si confera acces pe piata muncii in orice domeniu de activitate.


Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostrii:

Telefoane: 0268-311547, 0368-412996
fax: 0268-326136
Email: info@bancadejoburi.ro
Website: www.bancadejoburi.ro

Str. Zizinului, nr. 38 - Brasov;