• english
  • romana
  • françs
  • deutsch

Ultimele stiri


Esti candidat?

Completeaza formularul de aplicare acum!

» for CVro click here
» for CVen click here




Stiri prin e-mail


 Courriel:


Publicitate

Job title : Programul guvernamental Au Pair in Marea Britanie

Options
red cross
Domain of work - Education/Training
Work place location - UK(Toate orasele)
Experience required - 0 luni
Work programme - 8-9 ore/zi; 6 zile/saptamana
Deadline for accepting candidates' CVs - 03/01/2014

REQUIREMENTS
No. of jobs/vacancies : 15
Languages required : Engleza (Intermediate)
Age required : 18 - 27 ani
Education level required :
Job description / responsabilities : La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc cu 75% mai putin!"

DESCRIEREA POSTULUI:

Un Au pair este o tanara sau un tanar care are pana in 27 de ani, nu este casatorit(a) si nu are copii.
Lucreaza pana in 25 de ore pe saptamana si castiga un salariu mai mic. Nu este nevoie sa aiba experienta in ingrijirea copiilor si sunt in general proaspat absolventi de liceu sau facultate cei care aplica pentru aceasta pozitie, deoarece pot ajunge sa lucreze in ANGLIA in maxim 2 saptamani, fara sa aiba prea multe responsabilitati si sa adune bani frumosi.

If the job requires any autorization / qualification, please mention :
Job requirement : CONDITII:

- varsta maxima 27 ani inclusiv (cerinta briatnica obligatorie)
- necasatorit(a) si fara copii
- cunoasterea limbii engleze la nivel de conversatie
- sa nu mai fi fost Au Pair in Marea Britanie
- cazier curat
- placere sau experienta in supravegherea copiilor
- constituie avantaj detinerea unui permis de conducere categoria B
Work programme : 8-9 ore/zi; 6 zile/saptamana

OFFERS :
Salary / Wages : 400 - 600 GBP / mois
Duration of employment contract : 12 luni
Transport offered (from employee's country to the employer's country) : nu
Accomodation offered : da
Meal provided : da
The date when the employee should start work : 30/12/2013
Other advantages offered by employer : Principalele dumneavoastra RESPONSABILITATI constau in a ingriji copii familiei gazda, de a-i duce si aduce de la scoala sau gradinita, dupa caz, de a-i hrani, de a va juca impreuna cu ei si de asemenea de a face menaj usor in casa, adica sa stergeti praful, sa dati cu aspiratorul, lucruri pe care oricum le faceti si acasa.

Pe langa aceste responsabilitati care va vor ocupa circa 5-8 ore pe zi aveti o SERIE IMPORTANTA de AVANTAJE:

- Veti fi plttit(a) cu minim 70 £ pe saptamana (pentru cei care nu cunosc limba engleza la nivel conversational) si maxim 100 £ pe saptamana (pentru cei care cunosc limba engleza la nivel conversational). Din experienta noastra de mai bine de 8 ani pe acest program, mai toti Au-Pair-i si-au marit acesti "pocket money" muncind in timpul liber, ajungand chiar sa-ti dubleze aceste venituri.
- De asemenea, aveti o sansa extraordinara de a va perfectiona nivelul limbii engleze, atat in cadrul familiei gazda, cat di prin participarea la cursuri de limba engleza avizate de Oxford sau Cambridge.
- In ciuda faptului ca romanii au inca nevoie de permis de munca pentru a putea lucra in UK in orice domeniu isi doresc, orice Au Pair care sta pentru minim 1 an in UK prin acest program castiga dreptul de a-si stabili resedinta si de a lucra legal in orice domeniu dupa acesta perioada, fara sa mai fie nevoie sa obtina un permis de munca. In acest sens, agentia noastra va ajuta sa va obtineti permisul de munca in maxim 3 saptamani.
- Este o experienta de viata extraordinara care va ofera sansa de a va familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii si al zonei in care veti locui pe perioada in care veti fi ca un BIG BROTHER pentru copii familiei gazda.
- Castigati bani, fara a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Veti fi cazat(a) intr-o camera separata cu tot ceea ce este necesar pentru a va simti confortabil. De asemenea, veti lua masa impreuni cu familia si veti avea asigurare medicala platita de familia gazda.
- Veti insoti familia in excursiile sale.
Familiile va incurajeaza sa lucrati ore suplimentare pentru care veti fi platit. De asemenea, va puteti gasi diferite job-uri part - time, astfel, cei care au plecat prin intermediul Agentiei noastre pana acum au reusit sa-si dubleze banii de buzunar.

OTHER DETAILS :
COSTURI PROGRAM:

- Tariful de evaluare a eligibilitatii : 20 euro (inclusiv TVA), platibili in lei la cursul BNR din ziua platii. PROMOTIE: In perioada 2 -6 Decembrie 2013 se va plati doar 5 Euro, restul de 15 Euro se va plati din primul castig.

- Tariful de mediere : 300 Euro (inclusiv TVA), platibili in lei, la cursul BNR din ziua platii. PROMOTIE: In perioada 2 -6 Decembrie 2013 se va plati doar 75 Euro, restul de 225 Euro se va plati din primul castig.

- ~200 - 250 euro - Costul biletului de avion Romania-Marea Britanie (costul biletului poate varia in functie de perioada din an in care se pleaca).


Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostrii:
Telefoane: 0268-311547, 0368-412996
fax: 0268-326136
Email: info@bancadejoburi.ro
Website: www.bancadejoburi.ro