• english
  • romana
  • françs
  • deutsch

Ultimele stiri

Am lansat VIDEO CV-ul

VIDEO CV-ul este mult mai atractiv decat CV-ul clasic, iar cei care au incercat aceasta metoda si-au gasit mai repede un loc de munca. »»

Munca in U.K pt. oricine ! - in 2 saptamani esti in UK!

Locuri de munca in UK, disponibile pe toata perioada anului, in azile de batrani si clinici private, pe tot teritoriul Marii Britanii pentru pozitii de ingrijire batrani si bolnavi, ajutori la bucatarie, personal pentru curatenie, asistente medicale, »»

Locuri de munca in Italia

Locuri de munca la menaj sau ingrijire batrani in Italia. »»

Locuri de munca in strainatate

Locuri de munca in Anglia. Romanii pot muncii legal in U.K dupa 1 an ca Au Pair. »»

ASISTENTE MEDICALE IN U.K si CIPRU

Se cauta asistente cu experienta de minim 3 ani, avand cunostiinte lb. engleza bune pentru a lucra in U.K sau »»

Au Pair in ANGLIA

Contracte de Baby-Sitting in Anglia! Numai prin noi ajungi in Anglia asa de repede si ieftin. In maxim 3 saptamani de la »»

Job de 2500$ in U.S.A

Esti student sau masterand? Vrei sa castigi 10.000$ in doar 4 luni pe perioada vacantei de vara? Daca ti se »»

Work and Travel USA

Munceste, distreaza-te si calatoreste la vara in America! Profita si tu de unicii ani ai studentiei! Numai »»

Pleaca in ANGLIA in 3 saptamani !!!

Ai pana in 28 ani? Atunci poti sa ajungi sa lucrezi in ANGLIA in maxim 3 saptamani prin programul »»

Operatori CNC in CANADA

Se cauta operatori CNC pentru Canada avand cunostiinte solide de lb. engleza. »»

WEBDESIGN pt. STUDENTI PART-TIME

Angajam part-time studenti cu cunostiinte in webdesign si programare, dornici sa isi suplimenteze veniturile. Intra in echipa noastra! »»

ASISTENTE STOMATOLOGIE

Clinica privata de stomatologie din Kuwait selecteaza urgent 4 asistente cu minim 2 ani experienta si cunostiinte bune lb. engleza. Se ofera »»

TEHNICIENI ELECTRICI SI MECANICI

Selectam pentru companii din Emirate si Cipru tehnicieni mecanici motoare si refrigeratori, tehnicieni asistenti, sudori, instalatori, »»

ANGAJAM PERSOANA PT. BIROUL NOSTRU

Daca esti o persoana cu cunostiinte solide de limba engleza si dornica sa te alaturi unui colectiv tanar »»


Esti candidat?

Completeaza formularul de aplicare acum!

» for CVro click here
» for CVen click here


Cauta job!


Cuvinte cheie:

Tara:

Pozitia dorita:
Cautare familii Au-Pair

Data inceperii:

Tara familiei:

Tara Au-Pair-ului:

Oras:

Copii (max):
Nume:
Sfaturi cariera

Curriculum Vitae >>
Scrisori de intentie >>
Totul despre interviu >>
Trucuri si sfaturi >> 
Cum iti negociezi primul salariu >>
Unde gresesc candidatii
Selectia candidatilor >>

Stiri prin e-mail


 Adresa de email:


Publicitate

Personal necalificat in agricultura Spania
- nu este necesara calificarea sau experienta -


Natura angajarii:
Contract sezonier de munca

Functia, meseria sau ocupatia: Muncitor necalificat pentru ambalat legume si fructe si orice alte prestatii in legatura cu acest post.

Numarul de locuri de munca disponibile: 130 locuri vacante.

Data inceperii muncii efective: 3-6 Octombrie 2010

Durata contractului de munca: 9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca, prin partipare la urmatoarea campanie agriculturala. Dupa 270 de zile lucratoare muncitorul beneficiaza din partea statului spaniol de o perioada de indemnizatie de somaj de 6 luni, ~ 800-900euro/luna. Daca lucreaza mai putin de 270 de zile beneficiaza de ajutorul de somaj ~450euro/luna.

Durata timpului de munca si de repaos: Se lucreaza intre 8-12 ore/zi in functie de necesarul zilnic de ambalat, 6zile/saptamana. Durata timpului de repaos este de 1 zi / saptamana.

Conditiile de munca, masuri de protectie si securitate in munca: Munca se desfasoara in fabrica si va consta in principal in sortarea, ambalarea si etichetarea legumelor si fructelor si alte activitati ce deriva din acest post. Activitatea se desfasoara la banda, urmand instructiunile primite de la superiori, respectand standardul de calitate impus si modalitatea de lucru.
Este o munca solicitanta din punct de vedere fizic, drept pentru care muncitorul trebuie sa se afle intr-o forma fizica buna, apt sa lucreze in picioare pe toata perioada programului, sa fie o persoana sanatoasa, sa aiba dorinta de munca si o buna atitudine fata de responsabilitatile zilnice pe care le primeste. Toate masurile de protectie si securitate in munca vor fi comunicate angajatului de catre angajator, inaintea inceperii muncii si se va urmari respectarea lor.

Tariful orar, salariul lunar si datele de plata a salariului: Muncitorul este platit la ora si este platit cu 5-6euro brut/ora, minim 800 euro / luna. Plata se face bilunar prin transfer bancar in contul muncitorului deschis in Spania.

Posibilitatea transferarii salariului in Romania: Angajatii, cetateni romani, vor putea transfera salariul primit dintr-un cont bancar deschis la o banca din Spania, prin transfer bancar intr-un cont bancar deschis la o banca din Romania.

Cazurile in care pot fi urmarite drepturile salariale: In cazul in care muncitorul nu primeste remuneratia corespunzatoare muncii depuse este indreptatit sa ceara sprijin institutilor abilitate pentru raporturile de munca din Spania si/sau sa se adreseze instantelor judecatoresti din Spania.

Durata, modul de acordare si drepturile banesti aferente concediului de odihna: Deoarece natura contractului de munca este contract sezonier de munca, conform legii spaniole nu se va acorda concediu platit de odihna, deci in consecinta nu vor exista drepturi banesti aferente concediului de odihna, in schimb la cerere se acorda 14 zile de concediu neplatit.

Conditiile de cazare, de locuit sau dupa caz de inchiriere a unei locuinte: Se ofera cazare in cadrul unor apartamente de tip duplex contra costului de 150 euro/luna care i se deduce muncitorului din salariu, lunar, in conditiile in care vor sta 2 persoane in camera. Nu se percepe din partea angajatului plata chiriei in avans sau plata vreunui depozit. Fiecare apartament are 4 camere, 2 bai si 1 bucatarie si sunt complet utilate.

Conditiile de asigurare a hranei: La fiecare 4 ore se face pauza de masa, muncitorii pot manca la cantina pentru personal contra cost sau pot consuma mancarea care si-o aduc la pachet. Cazarea personalului este in oras, astfel incat angajatii au acces la magazinele din zona pentru procurarea hranei.

Taxele, impozitele si contributiile care greveaza asupra veniturilor angajatilor cetateni romani: Angajatorul contribuie la asigurarile sociale conform legii spaniole, asigurandu-se evitarea dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale. Toate taxele si impozitele care greveaza asupra venitului angajatilor sunt achitate conform legislatiei spaniole in vigoare, asigurandu-se evitarea dublei impuneri.

Asigurarea medicala: Asigurarea medicala a angajatilor romani este similara cu cea a angajatilor spanioli. Analizele medicale in valoare de 100 euro cat si asigurarea medicala sunt suportate de catre angajator.

Acordarea de despagubiri angajatilor romani in cazul accidentelor de munca, al bolilor profesionale sau al decesului: Acordarea acestor tipuri de despagubiri se face conform legislatiei spaniole in vigoare, conform Conventiei colective de munca din agricultura din provincia Almeria, Spania.

Conditiile de angajare / Asigurarea formalitatilor de angajare: Semnarea contractului de munca, obtinerea NIE (nr. de identificare a cetatenilor straini) si obtinerea Nr. de afiliere la Casa de asigurari Sociale (SEGURIDAD SOCIAL acest nr. se elibereaza in baza documentului de identitate C.I sau pasaport si al NIE). La sosirea in Spania, angajatul plateste 10 € pentru taxa de eliberare a NIE. 

Asigurarea formalitatilor, stabilirea conditiilor de transport din Romania in Spania si retur pentru angajatii cetateni romani si membrii familiei care ii insotesc sau viziteaza, precum si suportarea cheltuielilor aferente: Transportul Romania - Spania, cat si returul din Spania – Romania este suportat de catre angajat sau familia sa pe cheltuiala proprie. Obligatia angajatului este sa ajunga la angajator la data si in locatia specificata de catre acesta. Simpla neprezentare la locul organizarii transportului la data specificata de catre acesta duce la rezilierea contractului de munca. Atat plecarea cat si returul se fac in mod organizat, iar costul transportului Romania-Spania este suportat de catre angajat si este in valoare de 100 euro.

Transport local, de la locul cazarii la locul de munca: Angajatorul pune la dispozitia angajatilor un autocar/microbuz pentru a fi preluati de la locul cazarii la fabrica cat si vice-versa. Costul transportului este suportat de catre angajator.

Profilul candidatului ideal:

-    Postul este destinat femeilor intre 19-45 de ani.
-    Nu este obligatorie cunoasterea limbii spaniole.
-    Persoane rezistente la munca in picioare, energice, muncitoare si sanatoase

Conditii de incetare a angajarii sau de reangajare:  
-    Contractul de munca inceteaza la data specificata pe contractul temporar de munca.
-    Reangajarea se face pe baza selectiei angajatorului si a disponibilitatii angajatului, in cazul in care angajatorul va mai avea nevoie de respectivul angajat, dupa incetarea contractului de munca initial.

Obligatiile angajatilor cetateni romani in strainatate:
-    Sa aiba o atitudine corespunzatoare fata de angajator, superiori, si fata de sarcinile care i se dau spre executare la locul de munca;
-    Sa fie clinic sanatos si apt de munca, atat fizic cat si psihic;
-    Sa fie harnic, energic si punctual;

Acte necesare pt. inscriere:
-    CV in engleza (se va utiliza aplicatia online disponibila pe situl nostru);
-    o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office (se pot incarca direct pe site, completand formularul de aplicare disponibil);
-    copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti);
-    cazier judiciar care trebuie tradus in Engleza de catre un traducator autorizat;
-    adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic";
-    copii xerox dupa toate diplomele de studii;

Costul programului:
   - 300 RON - Taxa de inscriere si procesare dosar. Se accepta sa aplice la acest program de munca doar candidatii care au achizitionat pana la data la care se aplica pentru acest loc de munca, Pachetul de promovare "Privilegiu Plus" disponibil pe situl nostru.
   - 400 EURO - Comision de mediere. Acest comision se achita doar la semnarea contractului de munca la sediul nostru.
   - 100 EURO - Biletul de autocar Romania-Spania este achitat de catre candidat.

Interviul de preselectie: Trebuie sa ne contactati telefonic pentru a sustine un interviu de preselectie cu consultantii agentiei noastre (ATENTIE!!! Consultantii va vor lua in considerare doar daca ati completat CV-ul pe situl nostru, in mod complet).

Selectia finala: Selectia finala a angajatorului se va face prin interviu fata in fata sau prin video-conferinta.  

Pentru a va inregistra pe situl nostru in vederea aplicarii la acest loc de munca apasati aici si parcurgeti pasii corespunzatori.

Pentru programari sau daca doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon 0268-311547, 0368-412996, 0724-383733, 0727-841877,  0726-784544, 0720822000, 0723-556762 sau pe e-mail la: info@danfil-jobs.com.