• english
  • romana
  • françs
  • deutsch

Ultimele stiri

Am lansat VIDEO CV-ul

VIDEO CV-ul este mult mai atractiv decat CV-ul clasic, iar cei care au incercat aceasta metoda si-au gasit mai repede un loc de munca. »»

Munca in U.K pt. oricine ! - in 2 saptamani esti in UK!

Locuri de munca in UK, disponibile pe toata perioada anului, in azile de batrani si clinici private, pe tot teritoriul Marii Britanii pentru pozitii de ingrijire batrani si bolnavi, ajutori la bucatarie, personal pentru curatenie, asistente medicale, »»

Locuri de munca in Italia

Locuri de munca la menaj sau ingrijire batrani in Italia. »»

Locuri de munca in strainatate

Locuri de munca in Anglia. Romanii pot muncii legal in U.K dupa 1 an ca Au Pair. »»

ASISTENTE MEDICALE IN U.K si CIPRU

Se cauta asistente cu experienta de minim 3 ani, avand cunostiinte lb. engleza bune pentru a lucra in U.K sau »»

Au Pair in ANGLIA

Contracte de Baby-Sitting in Anglia! Numai prin noi ajungi in Anglia asa de repede si ieftin. In maxim 3 saptamani de la »»

Job de 2500$ in U.S.A

Esti student sau masterand? Vrei sa castigi 10.000$ in doar 4 luni pe perioada vacantei de vara? Daca ti se »»

Work and Travel USA

Munceste, distreaza-te si calatoreste la vara in America! Profita si tu de unicii ani ai studentiei! Numai »»

Pleaca in ANGLIA in 3 saptamani !!!

Ai pana in 28 ani? Atunci poti sa ajungi sa lucrezi in ANGLIA in maxim 3 saptamani prin programul »»

Operatori CNC in CANADA

Se cauta operatori CNC pentru Canada avand cunostiinte solide de lb. engleza. »»

WEBDESIGN pt. STUDENTI PART-TIME

Angajam part-time studenti cu cunostiinte in webdesign si programare, dornici sa isi suplimenteze veniturile. Intra in echipa noastra! »»

ASISTENTE STOMATOLOGIE

Clinica privata de stomatologie din Kuwait selecteaza urgent 4 asistente cu minim 2 ani experienta si cunostiinte bune lb. engleza. Se ofera »»

TEHNICIENI ELECTRICI SI MECANICI

Selectam pentru companii din Emirate si Cipru tehnicieni mecanici motoare si refrigeratori, tehnicieni asistenti, sudori, instalatori, »»

ANGAJAM PERSOANA PT. BIROUL NOSTRU

Daca esti o persoana cu cunostiinte solide de limba engleza si dornica sa te alaturi unui colectiv tanar »»


Esti candidat?

Completeaza formularul de aplicare acum!

» for CVro click here
» for CVen click here


Sfaturi cariera

Curriculum Vitae >>
Scrisori de intentie >>
Totul despre interviu >>
Trucuri si sfaturi >> 
Cum iti negociezi primul salariu >>
Unde gresesc candidatii
Selectia candidatilor >>

Stiri prin e-mail


 Adresa de email:


Publicitate

Denumire job : Cules citrice in SPANIA pentru barbati si femei

Optiuni
red cross
Domeniu - Agricultura
Locatia locului de munca - Spania(Valencia)
Experienta preferata - 0 luni
Program de lucru - 10 ore / zi, 6-7 zile/saptamana
Expirare oferta - 30/01/2011

CERINTE
Numarul de joburi : 80
Cerinte de limba :
Varste preferabile : 18 - 55 ani
Educatie ceruta : -
Descriere : Natura angajarii: Contract sezonier de munca

Functia, meseria sau ocupatia: Muncitor necalificat pentru cules citrice si orice alte prestatii in legatura cu acest post.

Numarul de locuri de munca disponibile: 80 locuri vacante.

Data inceperii muncii efective: Ianuarie 2011.

Durata contractului de munca: 6 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca.

Durata timpului de munca si de repaos: Se lucreaza 10 ore / zi in functie de necesarul zilnic de cules, 6-7 zile / saptamana. Durata timpului de repaos este de maxim 1 zi / saptamana si in zilele ploioase cand nu se desfasoara activitatea de cules.Munca incepe la ora 9:00 si se termina la ora 19:00. Durata transportului de la cazare pana la locul muncii poate fi de 2 ore, deci se pleaca in jurul orei 6:00 cu transport organizat de firma.

Conditiile de munca, masuri de protectie si securitate in munca: Munca se desfasoara in livada si va consta in principal in culesul citricelor si alte activitati ce deriva din acest post. Activitatea se desfasoara urmand instructiunile primite de la superiori, respectand standardul de calitate impus si modalitatea de lucru.
Este o munca solicitanta din punct de vedere fizic, drept pentru care muncitorul trebuie sa se afle intr-o forma fizica buna, apt sa lucreze in picioare si aplecat pe toata perioada programului, sa fie o persoana sanatoasa, sa aiba dorinta de munca si o buna atitudine fata de responsabilitatile zilnice pe care le primeste. Toate masurile de protectie si securitate in munca vor fi comunicate angajatului de catre angajator, inaintea inceperii muncii si se va urmari respectarea lor.

Tariful orar, salariul lunar si datele de plata a salariului: Muncitorul este platit la norma culeasa, astfel:
- Pentru culesul mandarinelor: 1.20 euro net per lada culeasa. Lada are capacitatea de 20kg. In perioada de proba de 15 zile muncitorii trebuie sa culeaga minim 25 lazi / zi. In cazul in care aceasta norma nu este realizata atunci se va desface contractul de munca. Dupa cele 15 zile de proba, o persoana harnica culege 45-50 lazi/zi.
- Pentru culesul portocalelor: 0.60 euro net per lada culeasa. Lada are capacitatea de 20kg. In perioada de proba de 15 zile muncitorii trebuie sa culeaga minim 50 lazi / zi. In cazul in care aceasta norma nu este realizata atunci se va desface contractul de munca. Dupa cele 15 zile de proba, o persoana harnica culege 90-100 lazi/zi.
In concluzie, se castiga minim 800 euro / luna net. Plata se face din 10 in 10 zile, prin transfer bancar in contul muncitorului deschis in Spania.

Conditiile de cazare, de locuit sau dupa caz de inchiriere a unei locuinte: Se ofera cazare contra cost cu 100 Euro/luna, platibila in avans din momentul in care muncitorul ia in folosinta cazarea. Muncitorii vor fi cazati, de la caz la caz, cate maxim 3 persoane in camera. Fiecare unitate de cazare este dotata cu baie si bucatarie comuna sau proprie. Cazarea este asigurata in apartamente de 3-4 camere si se va locui cate maxim 12 persoane in apartament. Cazarile sunt situate in general in satele de langa Valencia.

Conditiile de asigurare a hranei: O data pe zi se face pauza de masa aproximativ 45 minute, in jurul orelor 13:00 - 14:00, muncitorii asigurandu-si singuri hrana si pe cheltuiala proprie. Muncitorii au acces la magazinele alimentare din zona unde locuiesc pentru procurarea hranei.

Asigurarea medicala: Asigurarea medicala a angajatilor romani este similara cu cea a angajatilor spanioli.

Conditiile de angajare / Asigurarea formalitatilor de angajare: Semnarea contractului de munca, obtinerea NIE (nr. de identificare a cetatenilor straini) si obtinerea Nr. de afiliere la Casa de asigurari Sociale (SEGURIDAD SOCIAL acest nr. se elibereaza in baza documentului de identitate C.I sau pasaport si al NIE).
Costurile pentru consultanta in vederea obtinerii formalitatilor legale pentru angajare si pentru taxele de aplicare la institutiile abilitate sunt suportate de angajati si sunt in valoare de 100 Euro. Acestea se platesc direct angajatorului.
Persoanelor care au deja NIE li se percepe o taxa de consultanta in vederea obtinerii formalitatilor legale pentru angajare si pentru taxele de aplicare la institutiile abilitate de 70 Euro.

Transportul: Transportul Romania-Spania-Romania este suportat de catre angajat pe cheltuiala sa. Atat plecarea cat si returul se fac in mod organizat cu o companie de transport desemnata de catre angajator, iar costul transportului Romania-Spania este in valoare de 100 euro.

Transportul local: Pentru toti muncitorii, angajatorul va pune la dispozitia acestora un autocar/microbuz pentru a fi preluati de la locul cazarii spre livada unde trebuie sa presteze munca de cules, cat si vice-versa. Costul transportului este de 7 euro pe zi, indiferent de distanta la care se vor afla livezile ce trebuie recoltate. Pretul transportului se plateste lunar, la incasarea salariului si este menit sa acopere cheltuielile generate de combustibil si alte cheltuieli aferente transportului.

Daca job-ul necesita o anumita licenta/calificare, va rugam descrieti : NU necesita nici o calificare, in schimb necesita forta de munca si indemanare.
Cerintele jobului : Profilul candidatului ideal:
- Postul este destinat barbatilor si femeilor cu varste intre 18-55 de ani.
- Nu este obligatorie cunoasterea limbii spaniole.
- Persoane rezistente la munca in picioare si aplecat, energice, muncitoare si sanatoase.

Obligatiile angajatilor cetateni romani in strainatate:
- Sa aiba o atitudine corespunzatoare fata de angajator, superiori, si fata de sarcinile care i se dau spre executare la locul de munca;
- Sa fie clinic sanatos si apt de munca, atat fizic cat si psihic;
- Sa fie harnic, energic si punctual;

Acte necesare pt. inscriere:
- CV in limba romana (se va utiliza aplicatia online disponibila pe situl nostru);
- o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office (se pot incarca direct pe site, completand formularul de aplicare disponibil);
- copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti);
- cazier judiciar;
- adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic";
- copii xerox dupa toate diplomele de studii;

Costul programului:
- 200 EURO - Comision de mediere. Acest comision se achita la momentul semnarii contractului de munca, inainte de plecarea in Spania.
- 100 EURO - Biletul de autocar Romania-Spania.
- 100 EURO - Se achita angajatorului in Spania pentru acoperirea costurilor generate de emiterea permiselor de lucru temporar, care se achita la autoritatile competente.
- 100 EURO - Avans chirie lunara.

Inscrierea: Trebuie sa ne contactati telefonic pentru a sustine un interviu de selectie cu consultantii agentiei noastre si inscrierea efectiva. (ATENTIE!!! Consultantii va vor lua in considerare doar daca ati completat CV-ul pe situl nostru, in mod complet).

Semnarea contractelor de munca: Semnarea contractelor de munca se va face la Brasov, in Ianuarie 2011.

Programul de lucru : 10 ore / zi, 6-7 zile/saptamana

OFERTE :
Salariu oferit : minim 800 Euro / luna
Durata contractului de angajare : 6 luni
Transport asigurat : nu
Cazare asigurata : da
Masa asigurata : nu
Data la care trebuie sa soseasca noul angajat : 15/01/2011
Alte bonusuri oferite angajatului : -

ALTE DETALII :
-

 

 * www.danfil-jobs.com este un portal de recrutare online prin intermediul caruia angajatorii si agentiile de recrutare pot adauga anunturi de angajare/recrutare. Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura anunturilor publicate de utilizatorii sitelui www.danfil-jobs.com. Acestea apartin in intregime utilizatorilor site-ului.