• english
  • romana
  • françs
  • deutsch

Ultimele stiri

Am lansat VIDEO CV-ul

VIDEO CV-ul este mult mai atractiv decat CV-ul clasic, iar cei care au incercat aceasta metoda si-au gasit mai repede un loc de munca. »»

Munca in U.K pt. oricine ! - in 2 saptamani esti in UK!

Locuri de munca in UK, disponibile pe toata perioada anului, in azile de batrani si clinici private, pe tot teritoriul Marii Britanii pentru pozitii de ingrijire batrani si bolnavi, ajutori la bucatarie, personal pentru curatenie, asistente medicale, »»

Locuri de munca in Italia

Locuri de munca la menaj sau ingrijire batrani in Italia. »»

Locuri de munca in strainatate

Locuri de munca in Anglia. Romanii pot muncii legal in U.K dupa 1 an ca Au Pair. »»

ASISTENTE MEDICALE IN U.K si CIPRU

Se cauta asistente cu experienta de minim 3 ani, avand cunostiinte lb. engleza bune pentru a lucra in U.K sau »»

Au Pair in ANGLIA

Contracte de Baby-Sitting in Anglia! Numai prin noi ajungi in Anglia asa de repede si ieftin. In maxim 3 saptamani de la »»

Job de 2500$ in U.S.A

Esti student sau masterand? Vrei sa castigi 10.000$ in doar 4 luni pe perioada vacantei de vara? Daca ti se »»

Work and Travel USA

Munceste, distreaza-te si calatoreste la vara in America! Profita si tu de unicii ani ai studentiei! Numai »»

Pleaca in ANGLIA in 3 saptamani !!!

Ai pana in 28 ani? Atunci poti sa ajungi sa lucrezi in ANGLIA in maxim 3 saptamani prin programul »»

Operatori CNC in CANADA

Se cauta operatori CNC pentru Canada avand cunostiinte solide de lb. engleza. »»

WEBDESIGN pt. STUDENTI PART-TIME

Angajam part-time studenti cu cunostiinte in webdesign si programare, dornici sa isi suplimenteze veniturile. Intra in echipa noastra! »»

ASISTENTE STOMATOLOGIE

Clinica privata de stomatologie din Kuwait selecteaza urgent 4 asistente cu minim 2 ani experienta si cunostiinte bune lb. engleza. Se ofera »»

TEHNICIENI ELECTRICI SI MECANICI

Selectam pentru companii din Emirate si Cipru tehnicieni mecanici motoare si refrigeratori, tehnicieni asistenti, sudori, instalatori, »»

ANGAJAM PERSOANA PT. BIROUL NOSTRU

Daca esti o persoana cu cunostiinte solide de limba engleza si dornica sa te alaturi unui colectiv tanar »»


Esti candidat?

Completeaza formularul de aplicare acum!

» for CVro click here
» for CVen click here


Cauta job!


Cuvinte cheie:

Tara:

Pozitia dorita:
Cautare familii Au-Pair

Data inceperii:

Tara familiei:

Tara Au-Pair-ului:

Oras:

Copii (max):
Nume:
Sfaturi cariera

Curriculum Vitae >>
Scrisori de intentie >>
Totul despre interviu >>
Trucuri si sfaturi >> 
Cum iti negociezi primul salariu >>
Unde gresesc candidatii
Selectia candidatilor >>

Stiri prin e-mail


 Adresa de email:


Publicitate

Munca SUA - caregiver live in
- fara calificare, fara experienta -


Natura angajarii:
Contract legal de munca (viza H2B).

Profilul candidatului ideal:
-    Postul este destinat doar femeilor si cuplurilor intre 25-55 de ani (intre 21-24 ani se accepta doar persoane cu experienta in acest domeniu). Nu se accepta barbati fara sotie/prietena.
-    Nivelul limbii engleze trebuie sa fie de minim 5,5 din 10.
-    Persoane rezistente la munca in picioare, energice, muncitoare si sanatoase.

Functia, meseria sau ocupatia: Ingrijitor persoane varstnice in azile private de batrani.

Numarul de locuri de munca disponibile: 50 - 80 locuri vacante / luna.

Data inceperii muncii efective: In aproximativ 8 - 16 saptamani de la momentul acceptarii dosarului de inscriere.

Durata contractului de munca: 6 - 11 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pana la 3 ani, prin extinderea vizei H2B.

Durata timpului de munca si de repaos: Se lucreaza 8 - 12 ore / zi in functie de necesarul zilnic de munca, 6 zile / saptamana. Durata timpului de repaos este 1 zi / saptamana. 

Conditiile de munca, masuri de protectie si securitate in munca: Munca se desfasoara in azile de batrani si va consta in principal in ingrijirea batranilor rezidenti in respectivul azil. Activitatea se desfasoara urmand instructiunile primite de la superiori, respectand standardul de calitate impus si modalitatea de lucru.
Este o munca solicitanta din punct de vedere fizic si psihic, drept pentru care angajatul trebuie sa se afle intr-o forma fizica si psihica buna, sa fie o persoana sanatoasa, sa aiba dorinta de munca si o buna atitudine fata de responsabilitatile zilnice pe care le primeste. Toate masurile de protectie si securitate in munca vor fi comunicate angajatului de catre angajator, inaintea inceperii muncii si se va urmari respectarea lor.

Tariful orar, salariul lunar si datele de plata a salariului: Muncitorul este platit intre 1800 USD si 2500 USD in functie de orele lucrate. Plata se face lunar prin transfer bancar in contul muncitorului deschis in SUA.

Posibilitatea transferarii salariului in Romania: Angajatii, cetateni romani, vor putea transfera salariul primit dintr-un cont bancar deschis la o banca din SUA, prin transfer bancar intr-un cont bancar deschis la o banca din Romania.

Cazurile in care pot fi urmarite drepturile salariale: In cazul in care muncitorul nu primeste remuneratia corespunzatoare muncii depuse este indreptatit sa ceara sprijin institutilor abilitate pentru raporturile de munca din SUA si/sau sa se adreseze instantelor judecatoresti din SUA.

Durata, modul de acordare si drepturile banesti aferente concediului de odihna: Deoarece natura contractului de munca este contract temporar de munca, conform legii Statelor Unite nu se va acorda concediu platit de odihna, deci in consecinta nu vor exista drepturi banesti aferente concediului de odihna.

Conditiile de cazare, de locuit sau dupa caz de inchiriere a unei locuinte: Cazare este oferita gratuit, iar sistemul de cazare este "live in" adica se locuieste in respectivul azil de batrani.

Conditiile de asigurare a hranei: Toate cele 3 mese + gustari sunt oferite gratuit de catre angajator.

Taxele, impozitele si contributiile care greveaza asupra veniturilor angajatilor cetateni romani: Angajatorul contribuie la asigurarile sociale conform legii Statelor Unite, asigurandu-se evitarea dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale. Toate taxele si impozitele care greveaza asupra venitului angajatilor sunt achitate conform legislatiei Statelor Unite in vigoare, asigurandu-se evitarea dublei impuneri.

Asigurarea medicala: Asigurarea medicala trebuie platita de catre angajatii romani si costa aproximativ 300 - 400 USD / luna.

Acordarea de despagubiri angajatilor romani in cazul accidentelor de munca, al bolilor profesionale sau al decesului: Acordarea acestor tipuri de despagubiri se face conform legislatiei Statelor Unite in vigoare.

Conditiile de angajare / Asigurarea formalitatilor de angajare:
- Promovarea interviului cu angajatrul din SUA;
- Semnarea contractului de munca;
- Obtinerea formularului I 979 din SUA;
- Obtinerea vizei de munca H2B de la Ambasada SUA din Romania (costul vizei este platit de catre viitorul angajat);

Asigurarea formalitatilor, stabilirea conditiilor de transport din Romania in SUA si retur pentru angajatii cetateni romani si membrii familiei care ii insotesc sau viziteaza, precum si suportarea cheltuielilor aferente: Transportul Romania - SUA - Romania este suportat de catre angajat. Obligatia angajatului este sa ajunga la angajator la data si in locatia specificata de catre acesta. Simpla neprezentare la locul organizarii transportului la data specificata de catre acesta duce la rezilierea contractului de munca. Daca angajatul  renunta la contractul de munca (demisioneaza sau absenteaza la mult de 2 zile) si nu se intoarce in maxim 72 ore pe teritoriul Romaniei atunci angajatorul va cere autoritatilor anularea vizei de munca si expulzarea angajatului de pe teritoriul SUA.  Atat plecarea cat si returul se fac in mod organizat prin firma noastra.

Transport local, de la locul cazarii la locul de munca: Angajatul nu are costuri cu deplasarea la locul de munca deoarece acesta este in acelasi loc cu cel de cazare. 

Conditii de incetare a angajarii sau de reangajare:
  
-    Contractul de munca inceteaza la data specificata pe contractul temporar de munca, dar se poate prelungi pana la 2 ani prin extinderea vizei de munca.
-    Reangajarea se face pe baza selectiei angajatorului si a disponibilitatii angajatului, in cazul in care angajatorul va mai avea nevoie de respectivul angajat, dupa incetarea contractului de munca initial.

Obligatiile angajatilor cetateni romani in strainatate:
-    Sa aiba o atitudine corespunzatoare fata de angajator, superiori, si fata de sarcinile care i se dau spre executare la locul de munca;
-    Sa fie clinic sanatos si apt de munca, atat fizic cat si psihic;
-    Sa fie harnic, energic si punctual;

Acte necesare pt. inscriere:
-    CV in engleza (se va utiliza aplicatia online disponibila pe situl nostru);
-    o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office (se pot incarca direct pe site, completand formularul de aplicare disponibil);
-    copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti);
-    cazier judiciar care trebuie tradus in Engleza de catre un traducator autorizat;
-    adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic";
-    copii xerox dupa toate diplomele de studii;
-    adeverinta de la Directia Pasapoarte prin care se certifica ca nu exista vreo interdictie de parasire a tarii.

Costul programului:
   - 300 RON - Taxa inscriere in program (procesarea datelor solicitantului) - se achita la momentul depunerii CVului/aplicatiei;
   - 400 RON - Taxa de interviu - se achita la momentul sustinerii interviului de limba engleza si de testare a eligibilitatii candidatului, doar daca candidatul trece interviul; 
   - 600 EURO - Taxa de procesare dosar si obtinere a documentelor din SUA necesare aplicarii pentru obtinerea vizei de munca. - se achita doar la semnarea contractului de munca la sediul nostru (toti candidatii care au plecat in trecut prin contracte de munca mediate de firma noastra au discount de 25% din aceasta taxa). Din aceasta taxa se retine doar 100 EURO in cazul in care candidatul nu obtine viza de munca la Ambasada SUA de la Bucuresti, restul de 500 Euro se returneaza candidatului.
   - 150 USD - Taxa de viza (este perceputa de catre Ambasada SUA la Bucuresti);
   - ~600 - 800 USD - Costul biletului de avion Romania-SUA-Romania (costul biletului poate varia in functie de perioada din an in care se pleaca).
   - 160 USD - Taxa pentru participarea la cursurile pregatitoare inainte de inceperea muncii - se achita in SUA la sosire.
   - 315 USD - Taxa pentru participarea si absolvirea altor cursuri necesare muncii, conform legii Statelor Unite - se achita in SUA si este dedusa din salariu.

Interviul de preselectie: Trebuie sa ne contactati telefonic pentru a sustine un interviu de preselectie cu consultantii agentiei noastre (ATENTIE!!! Consultantii va vor lua in considerare doar daca ati completat CV-ul pe situl nostru, in mod complet).

Selectia finala: Selectia finala a angajatorului se va face pe baza CVului, prin interviu fata in fata sau prin video-conferinta, de la caz la caz.  

Pentru a va inregistra pe situl nostru in vederea aplicarii la acest loc de munca apasati aici si parcurgeti pasii corespunzatori.

Pentru programari sau daca doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon 0268-311547, 0368-412996, 0724-383733, 0727-841877,  0726-255266, 0726-784544, 0720822000, 0723-556762 sau pe e-mail la: info@danfil-jobs.com.