• english
  • romana
  • françs
  • deutsch

Ultimele stiri

Am lansat VIDEO CV-ul

VIDEO CV-ul este mult mai atractiv decat CV-ul clasic, iar cei care au incercat aceasta metoda si-au gasit mai repede un loc de munca. »»

Munca in U.K pt. oricine ! - in 2 saptamani esti in UK!

Locuri de munca in UK, disponibile pe toata perioada anului, in azile de batrani si clinici private, pe tot teritoriul Marii Britanii pentru pozitii de ingrijire batrani si bolnavi, ajutori la bucatarie, personal pentru curatenie, asistente medicale, »»

Locuri de munca in Italia

Locuri de munca la menaj sau ingrijire batrani in Italia. »»

Locuri de munca in strainatate

Locuri de munca in Anglia. Romanii pot muncii legal in U.K dupa 1 an ca Au Pair. »»

ASISTENTE MEDICALE IN U.K si CIPRU

Se cauta asistente cu experienta de minim 3 ani, avand cunostiinte lb. engleza bune pentru a lucra in U.K sau »»

Au Pair in ANGLIA

Contracte de Baby-Sitting in Anglia! Numai prin noi ajungi in Anglia asa de repede si ieftin. In maxim 3 saptamani de la »»

Job de 2500$ in U.S.A

Esti student sau masterand? Vrei sa castigi 10.000$ in doar 4 luni pe perioada vacantei de vara? Daca ti se »»

Work and Travel USA

Munceste, distreaza-te si calatoreste la vara in America! Profita si tu de unicii ani ai studentiei! Numai »»

Pleaca in ANGLIA in 3 saptamani !!!

Ai pana in 28 ani? Atunci poti sa ajungi sa lucrezi in ANGLIA in maxim 3 saptamani prin programul »»

Operatori CNC in CANADA

Se cauta operatori CNC pentru Canada avand cunostiinte solide de lb. engleza. »»

WEBDESIGN pt. STUDENTI PART-TIME

Angajam part-time studenti cu cunostiinte in webdesign si programare, dornici sa isi suplimenteze veniturile. Intra in echipa noastra! »»

ASISTENTE STOMATOLOGIE

Clinica privata de stomatologie din Kuwait selecteaza urgent 4 asistente cu minim 2 ani experienta si cunostiinte bune lb. engleza. Se ofera »»

TEHNICIENI ELECTRICI SI MECANICI

Selectam pentru companii din Emirate si Cipru tehnicieni mecanici motoare si refrigeratori, tehnicieni asistenti, sudori, instalatori, »»

ANGAJAM PERSOANA PT. BIROUL NOSTRU

Daca esti o persoana cu cunostiinte solide de limba engleza si dornica sa te alaturi unui colectiv tanar »»


Esti candidat?

Completeaza formularul de aplicare acum!

» for CVro click here
» for CVen click here


Cauta job!


Cuvinte cheie:

Tara:

Pozitia dorita:
Cautare familii Au-Pair

Data inceperii:

Tara familiei:

Tara Au-Pair-ului:

Oras:

Copii (max):
Nume:
Sfaturi cariera

Curriculum Vitae >>
Scrisori de intentie >>
Totul despre interviu >>
Trucuri si sfaturi >> 
Cum iti negociezi primul salariu >>
Unde gresesc candidatii
Selectia candidatilor >>

Stiri prin e-mail


 Adresa de email:


Publicitate

Prezentarea companiei tale!

Atunci cand va decideti sa incepeti o recrutare utilizand site-ul Danfil-Jobs.com, primul pas il reprezinta promovarea firmei d-voastra, in fata candidatilor si a locurilor de munca vacante. Prezentarea companiei este calea prin care puteti comunica structura, valorile organizatiei si brandul pe care il reprezentati si acest lucru este posibil descriind cat mai bine cu putinta organizatia d-voastra atunci cand va completati profilul companiei.
 
Trebuie sa priviti procesul de recrutare ca o intalnire de afaceri, in care scopul dumneavoastra este sa va faceti cunoscut profilul companiei, cultura organizationala si impactul pe care firma dumneavoastra il are pe piata. Este important sa descrieti cat mai bine compania pentru a transmite candidatilor ca:

- sunteti o companie serioasa;
- acordati importanta felului in care sunteti vazut din exterior;
- priviti recrutarea ca un proces prin care viitorii angajati sunt de acord cu valorile organizatiei.

O prezentare detaliata a companiei, in procesul de recrutare, trebuie sa se adreseze direct candidatilor pentru joburile vacante sau potentialilor angajati ai organizatiei, indiferent de ce locuri de munca disponibile aveti la un moment dat. Intr-o prezentare de companie este indicat sa punctati informatii relevante pentru candidati, precum:

- numele companiei complet; 
- domeniul de activitate
si profilul companiei;
- de cat timp este infiintata firma;  
numarul de angajati si eventualele puncte de lucru;  
- ce asteptari aveti si ce apreciati la un candidat;
- clienti sau parteneri de afaceri care promoveaza compania pe piata;  
- poze de la locul de munca unde va muncii viitorul angajat.   

Editati in prezentare acele informatii pe care un candidat vrea sa le citeasca, despre propriul beneficiu si despre prestigiul companiei. Un proces de recrutare reprezinta modul in care puteti atrage cei mai buni candidati daca veti sti sa va vindeti imaginea. Asa cum candidatul descrie cat mai detaliat experienta lui ca sa reuseasca sa se vanda cat mai bine in ochii angajatorilor, asa si d-voastra trebuie sa prezentati cat mai bine cu putinta compania pe care o reprezentati. 
 
In orice prezentare, cu atat mai mult cu cat este vorba de imaginea companiei, ganditi-va la elementele cheie ce doriti sa ramana in mintea candidatilor. 
 
Pentru un mai mare succes in recrutare, pastrati un limbaj accesibil in prezentarea de companiei si oferiti informatii importante si concise. Chiar daca dumneavoastra, ca angajator, aveti o idee clara cu privire la domeniul de activitate, este posibil ca potentialii candidati sa nu cunoasca industria in ansamblu, de aceea, este indicat sa nu va pierdeti in detalii, ci sa subliniati ceea ce va avantajeaza ca si companie si de ce ar dori cineva sa lucreze in organizatie.
 
Ultimul pas este adaugarea unui anunt de recrutare, pe langa imaginea firmei deja descrisa pentru candidati. Incercati sa dati cat mai multe detalii ale locului vacant scos la concurs astfel incat candidatii sa isi poata forma o parere obiectiva asupra responsabilitatilor si avantajelor respectivului loc de munca.  

De asemenea, nu uitati ca promovarea firmei d-voastra se poate face si intr-un mod mai agresiv, care va aduce mai multe avantaje intr-un timp foarte scurt, prin postarea unui baner pe paginile siteului Danfil-Jobs.com. Un banner grafic va ofera cea mai mare vizibilitate in fata miilor de candidati care acceseaza situl nostru. Acest baner se deschide in fiecare pagina a sitului astfel incat va creste considerabil numarul de vizualizari si lasa o impresie foarte buna candidatilor; 

Publicat de Danfil-Jobs.com